Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | November 2, 2017

Todays look | Bang!

*Inlägget innehåller reklam för mina egna produkter, samt adlinks

God morgon! I skrivande stund har vi morgonutbildning här i Helsingfors! Som jag skrivit så är det otroligt intensivt nu när vi är i Finland, så jag kommer helt enkelt inte hinna blogga som vanligt förrän kanske till helgen eller nästa vecka när vi är i Stockholm! Hoppas ni är okej med det <3

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
Danessa Myricks Waterproof Cushion color Blue Skies
Linda Hallberg Infinity palette – Zwicky, Maffei, Pinwheel, Cigar (adlink)
Paris Berlin HD puder HT 20 (Adlink)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Infinity palette – Zwicky (adlink)
Kat von D Tattoo liner trooper
House of lashes Iconic Lite
Sweed x By Terry Terryfic 3D
The Body Shop Lash Hero London Jet
Pixi Lower lash mascara (adlink)
Secret product from Linda Hallberg… höhö

Läppar/Lips
Linda Hallberg Core Crayon Brown (adlink)
Smashbox photo filter primer oil (adlink)


3 kommentarer3 kommentarer om “Todays look | Bang!”

  Alltså måste bara säga HOLY LORD!!!!
  Var precis inne på ett kicks och swatchade dina pennor och alltså jag blev helt såld! ?
  Har tänkt köpa dem så länge och har även sagt till mina vänner att jag önskar mig dem i julklapp, men idag när jag var på kicks och hade testat dem kunde jag inte låta bli att köpa med i alla fall Aueva hem! (De flesta färger var dessutom slut(!!!))
  Är sååååå impad och längtar extremt tills jag får testa den i en sminkning! ?
  Kände att jag behövde hypa av mig lite! ??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här