Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | November 10, 2017

Dagens fråga | För mycket reklam för LH?

En fråga såhär på fredagseftermiddagen!
Nu har ju vi varit ute på turné i några veckor, och det har ju blivit en del reklam för LH, och också mindre inlägg pga att jag helt enkelt inte hinner med allt under dessa veckor.
Tycker ni att det påverkar bloggen? eller tycker ni att det är roligt att ni får följa med lite på vad vi gör?

ENGLISH: Todays question: We have been on tour now for some weeks, and there have been a lot of LH here on the blog. Do you think it has affected the blog a lot? or do you think it’s fun to see what we’re doing?


28 kommentarer28 kommentarer om “Dagens fråga | För mycket reklam för LH?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker det är roligt att läsa om vad ni gör och så. Jag tycker absolut inte det påverkar bloggen negativt.

  Sen vill jag bara passa på att tacka för att ni tagit fram underbara produkter!!!! Svampen är min favorit, vinner med hästlängder över vanliga brautyblendern, och jag har letat läääänge efter något som kan mäta sig med den. Och Flash Crayons, ja vad ska man säga? Perfektion!!!! Älskar dem!! ?✨???

  Reply
 • Visst jag saknar lite variationen med andra märken och grejer/looks du brukar visa och ta upp men å andra sidan förstår jag/man såklart att det blir mycket fokus på Linda Hallberg Cosmetics i med din turné. Och samtidigt har jag tyckt det varit jättekul att få ta del av din turné med bilder och allt så kan egentligen inte klaga 😉 😀

  Trevlig fredag till dig Linda och hela LH-gänget <3

  love from @nathalisbeautychannel at Instagram 🙂

  Reply
 • Tycker inte att bloggen har blivit sämre men som Nathali ovan sa saknar jag lite mer variation. Kul att se alla produkter och hur de används men kanske lite väl mycket från just turnén – inuti ser alla kicks-butiker likadana ut och det blir inte mycket variation i de inläggen. Men förstår att ni vill visa + kul att se. Kanske mer bilder på specifika looks du gjort på turnéns gäster och mindre bilder på att ni är där bara.

  Reply
 • Nej! Jag älskar att se dina egna produkter!!! Men sen är det även kul när du blandar, men om detta endast är en period med mycket LH så är det ok 😀

  Reply
 • 🙂 i love it because i love your products.

  Reply
 • Hej Linda! Tack för råd och dåd i Uppsala? Jag tycker dina borstar och flash crayons är superbra! Det är jätteintressant att se ditt arbete med ditt märke och dina produkter. Jag är övertygad om att du kommer fortsätta testa andra märken för jag gissar att du är lika nyfiken som oss andra. Hälsa Lotta!

  Reply
 • Det är ju förståeligt att det blir mycket av ditt egna märke eftersom ni gör en turné just nu, men tycker inte att innehållet blivit sämre! Kör hårt x

  Reply
 • Nej, det är kul att se!!

  Reply
 • Tycker allt du skriver om är kul att följa – oavsett vad det är!!
  ??✌

  Reply
 • Tycker det är inspirerande att se alla looker du gör och hur du använder LH produkterna. Lär mig massor hela tiden. Tror det är nyttigt också för oss följare att se hur mycket arbete som ligger bakom kulisserna. Många tycker nog att det är glam och glamour hela tiden medans verkligheten är något helt annat, vi vanliga jobbar i snitt ca 8 timmar om dagen/5 dagar i veckan medans du många gånger gör det dubbla eller tredubbla gissar jag.

  Reply
 • Det är inte för mycket, gillar LH!!

  Reply
 • Jag tycker det är för mycket LH.. jag känner lite att jag valde att läsa den här bloggen pga dina produktrecensioner och tutorials, följer andra livsstilsbloggar med smink inblandat, som jag tycker bättre om, tex Annica Englund, så för min del får det gärna bli mindre promotion av ditt eget märke och mer fakta kring nya produkter generellt 🙂

  Reply
 • Det kommer såklart bli mindre när turnén är över 🙂 då kommer jag ha tid att skriva som vanligt igen, men nu när vi är ute så har jag inte riktigt tid eller plats för övriga produkter i resväskan <3

  Reply
 • Jag älskar LH’s produkter, så jag tycker det är super att få mer inspiration till hur de kan användas på flera sätt! Crayons har använts extremt flitigt nu i halloweentider ❤️

  Reply
 • Nej det är bara kul! 🙂
  Önskar dock att det kom mer tutorials från dig på youtube. Hela kitet liksom. Från bas till slut. Du gör så galet fina sminkningar så man vill gärna se hur du gör! 🙂
  Du är magisk!

  Reply
 • I think it’s fun to see what you are up to, but maybe your blog is better off with less shop visits. Definately post cool stuff that you are doing, people you are meeting but the LH Store tour is kind of the same every time…?

  Reply
 • Jag tycker bara att det är roligt att följa era äventyr!

  Reply
 • Eftersom det är ditt märke ser jag det inte som reklam, utan bara som en skildring av din vardag. Tycker om när du involverar dina produkter i looks för inspiratio. Men såklart också kul när andra produkter inkluderas.
  Kärlek.

  Reply
 • Tycker inte alls det blivit sämre eller för mycket reklam. Jag personligen gillar mycket swatches på olika produkter, lite recensioner. Men tycker fortfarande du är väldigt kreativ så som du brukar fast mer med dina egna produkter. Jag hade tillochmed gärna sett lite mer enkla och tutorials kanske på looks med dina produkter

  Reply
 • Jag tycker att det är roligt att få “följa med” på dina äventyr! LH inkluderat 😀 Heja dig!

  Reply
 • Jag tycker det är kul att följa LH och läsa om hur det går för er. Det jag tycker är så kul med din blogg är att du alltid har en dagens look, de ger mig så mycket inspiration, och de har ju varit nästan konstanta ändå fast du varit på turné! (vet själv hur jäkla långsam jag är när det kommer till mer elaborerade looker så kan bara tänka mig hur mycket tid din dagens look kan ta…!)

  Jättekul att få träffa dig i Mall of Scandinavia, min mormor + katter hälsar! <3

  Reply
 • Jag gillar det, kanske mycket för att jag ÄLSKAR produkterna ? tycker absolut inte bloggen är lidande. Ett önskemål som andra redan nämnt, det hade varit kul med specifika looks på personer du/ni sminkat på turnern lite mer, ja alla kicks butiker ser likadana ut. Men för mycket LH i stort är det inte. Du ska vara så stolt!

  Reply
 • Jag följer dig för du är ett kreativt geni! ? Vilka produkter du använder är mindre intressant än vad du gör med dem, om det är en bra förklaring.. sen tycker jag självklart du ska använda dina produkter för de är just dina. Och de är nya produkter jag vill se mer av!
  En liknelse jag tänker på är min kompis som har sitt eget bands tröja. För man måste ju göra reklam för sig själv och stå för det man gör! Sen har han självklart andra bandtröjor med.. men när de är på turné så är det ju bandet som är livet. Ditt liv och din turné är ditt smink så go all in! ?

  Reply
 • Jag tycker att det här är bättre än när du visar smink som är svåra att få tag på eller att dom är svindyra. Men självklart saknas det lite variation. Lite tråkigare kanske men inte så farligt enligt mig. Jag saknar fler tutorials iaf

  Reply
 • Eftersom jag köpt hela LH kollektionen så stör det inte alls mig att du visar upp ditt eget märke. Jag får då direkt tips på vad jag kan göra med LH-produkterna jag har hemma!

  Reply
 • Jag tycker det är roligt att få se vad ni gör, och att ni lyfter fram era kunder lite är ju bara roligt 🙂 Tänker på både blogg och Instagram, det är ju trots allt kunderna som köper era produkter så! 🙂 Sen är jag en sån som har förståelse, och kan tänka mig, att det är svårt att hinna med alla “vanliga” blogginlägg och tänker att är det någon som stör sig, så borde de ju förstå att det bara är i någon vecka till som ni är ute på turne, sen är allt back to normal 🙂

  Reply
 • Jag blir gärna informerad om även dina produkter, men inte hela tiden. Det har varit lite enformigt ett tag, men i samma kvalitet som vanligt. Ser fram emot lite mer nya inslag!

  Reply
 • i think it is cool to see what you are up to. But i enjoy very very much when you post your creations rather than the tour. I love how yo do make up and i will like to see it more, even before you took a lot of pictures of each of your looks and know you only do 2. And for the tour we see about 5 or so. I think it will be nice if you have a balance between the two!

  I love your work and I love your energy!
  Never stop!

  Reply