Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:54 | November 12, 2017

Söndagsfavoriten

Vilken är veckans favorit? Jag själv älskar looken med blekta bryn lite extra mycket!

ENGLISH: Which one of this weeks look do you like the most? I like the one with bleached brows the most!


8 kommentarer8 kommentarer om “Söndagsfavoriten”

  Mina favoriter är lätt 3 & 4, måste dock säga att alla är sjukt fina ♡

  Reply

  6.

  Har även en önskan, som kanske inte är så rolig för dig, om att se lite mer naturliga looks. Jag har inte ett arbete där jag kan bära så mycket/extremt smink. Hade varit jättekul att se hur man kan göra “naturliga” kontorslooker med en twist.

  Reply

  Nr 6 tror jag men är också väldigt förtjust i nr 3. Supersvårt att välja den här veckan för alla är urtjusiga.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här