Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:09 | November 14, 2017

En jobbig lista

Hittade en kul lista hos Linda  som jag tänkte jag skulle göra.. mest för att se vad för jobb jag själv haft under åren osv 🙂 Sen kanske det kan va kul för er att veta också!

 

Vad ville du bli när du var barn?
Jag ville bli artist! Har alltid sjungit mycket och att bli sångerska var min högsta dröm, nu blev jag ju make up artist istället och jobbar på min karaoke-karriär

Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
Helt ärligt.. jag hade ingen aning alls, var superförvirrad och tänkte att, jag kommer nog på det under tidens gång. Och det gjorde det väl på sätt och vis

Vilka var dina bästa och sämsta ämnen i skolan?
Musik, Bild och Idrott var mina bästa! Matte var, och är jag fortfarande världssämst på, ändå tänkte jag att det var en bra idé att läsa matte C på gymnasiet, jag var där två lektioner och bytte sedan till Psykologi och Trafikkunskap

Vilket var ditt allra första jobb?
Det måste vara Gymnastikledare, det var inte mycket betalt, men det var en liten peng iallfall, så jag räknar nog det som mitt första jobb om man inte tänker på de gånger man snickrade ihop random saker och målade tavlor och sålde som barn utanför huset.. Jag sålde aldrig jultidningar eller någonting sånt heller som många andra gjorde..

Vad har du haft för olika betalda jobb?
Hmm.. en himla massa
-Gymnastikledare
-Vaktmästare
-Lokalvårdare
-Jobbat inom äldreomsorg och med funktionshindrade
-Jobbat restaurang/Bar/Nattklubb
-Telefonförsäljare
-Butiksbiträde/säljare
-Receptionist
-Make up artist
-Influencer
och nu har jag två företag och får göra det jag älskar!

Vad har du gått för utbildning?
Jag gick ut gymnasielinjen Samhälle-musik, sedan har jag gått ett antal gymnastikledarutbildningar, bland annat gymnastik för döva och blinda.
Sen så har jag gått en makeupartistutbildning såklart.

Vad går ditt nuvarande jobb ut på?
Jag har ju två, eller tre egentligen.. men det ena är att fixa sjysst kontent och vara aktiv inom sociala medier, Det andra är produktutvecklare hos LH. Så helt enkelt att utveckla nya spännande produkter som vi kan släppa i framtiden. Och så make up artist då..

Vilka är dina starka respektive svaga sidor på jobbet?
En av mina starkaste sidor är att jag är envis som en gnu.. vilket också kan vara en av mina svaga sidor då det ibland kan vara bra att lägga över saker på andra människor. Jag är skitdålig med att hantera papper,kvitton osv, men jag är en jävel på att vara kreativ och att prata inför folk.

Nämn något som du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb?
Att ha kommit dit jag är idag! Att LH har lanserat på kicks och att vi är ett litet steg närmare att förändra skönhetsindustrin med ett lite annat tänk! Det är väl att jag vågade ta steget, även om det var sjukt läskigt!

Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget? 
Jag har ju alltid tyckt att människor är intressant.. Psykolog skulle vara en kul väg att gå, att kanske sätta sig i plugget igen, eller ta en lärlingsplats hos en tatuerare 🙂

Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?
1. Ett jobb som kräver att man måste vara morgonpigg
2. Ett jobb där arbetsuppgifterna är detsamma varje dag
3. Ett jobb där jag inte kan vara med andra människor

Vad gör du om fem år?
Att jag jobbar på med LH, att vi växt mycket och att vi fått världen att tänka om lite vad gäller regler inom makeup. Jag vill pusha människor att vara sig själva fullt ut, hela tiden.

 


4 kommentarer4 kommentarer om “En jobbig lista”

  Spännande att få “lära känna” dig lite mera. Förstår varför den kallas för jobbig lista, stönar bara jag tänker på vad det skulle stå i min 🙂

  Reply

  Satt och funderade ut egna svar på alla frågor och mina drömmar som barn var så stora och vad fan hände sen? Tror jag blev lite lat ? ville alltid bli veterinär, dock insåg jag sedan att jag inte villa operera djur för jag är äckelmagad. insåg sent i livet att man kan bli djursköterska eller liknade också….. nu ör det dock svårt att hoppa ner i skolbänken igen. Tror inte jag riktigt vill det Än på ett tag!

  Reply

  Vill kommentera på den sista punkten. Du, denna blogg och Linda Hallberg cosmetics har verkligen fått mig att våga testa mer och inte följa alla regler inom makeup, samt verkligen omfamna och ”stå” för mitt intresse och då va mig själv ännu lite mer. Så det är iaf ett steg på vägen mot hela världen ?

  Reply

  Kommer ihåg när Kicks hade en enkät där vi medlemmar skulle skriva vad vi önskade att se på Kicks. Skrev att det var dig, som är den bästa inom makeup, som jag verkligen önskade mig. Så kul att du är där nu och att få se de stora bilderna med dig när jag går förbi eller dit??? Lycka till med allt!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här