Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:06 | November 21, 2017

Ännu mer torrshampoo-tips

*inlägget innehåller adlinks

Jag har gått och kärat ner mig i detta torrschampot från Batiste. Köpte det i ren stress pga att jag hade glömt torrshampo hemma, och det gör PRECIS vad jag vill! Det ger ingen klibbig eller sträv känsla i håret, utan det tar bara bort det oljiga i håret. Det enda negativa är väl att det blir ganska vitt i håret direkt efter, men det går ju alltid borsta ut i efterhand, så ser inte det direkt som ett stort problem.
Pris: 69kr på Kicks och kicks.se, de har just nu också 25% på hårvård där, så de kostar nu ca 56:-, så jag köpte denna och den som heter Tropical, den gillade jag dock inte lika mycket, Cherry har godare doft!

ENGLISH:
I have fallen in love with this dry shampoo from Batiste. Bought it in stress because I had forgotten my dry shampoo at home, and it works exactly how I want! It does not give a sticky or rough feeling in the hair. It only removes the oily feeling. The only negative is that it becomes quite white in the hair immediately after application, but it disappears when you brush it, so I don’t really see that as a big problem.
I also bough the one called Tropical, because Kicks has a campaign on hair care.. But I still like Cherry better


6 kommentarer6 kommentarer om “Ännu mer torrshampoo-tips”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tips: de har till mörkt hår också. Den har varit min absoluta favorit de senaste åren!! 🙂 precis som du säger gör den exakt så som jag vill att ett torrschampoo ska göra! (Cherry doftar dock godare..)

  Reply
 • Haha alltså förlåt att detta låter lite osoft, men har du aldrig använt Batiste förut?! Menar verkligen inget illa men jag var liksom helt övertygad om att Batiste var det ca alla använde. Torrschampots motsvarighet till Yes diskmedel typ (nu använder jag visserligen grumme men du fattar)? Det är jättebra dock så du gör helt rätt i att tipsa om det för andra som eventuellt fortfarande famlar i mörkret!

  Reply
 • Jo det har jag 🙂 men inte just denna doften bara 😛

  Reply
 • Har alltid gillat denna då den inte gör håret strävt/klibbigt som vissa andra torrschampon, och den ger även volym till håret.

  Men efter att ha använt den ett tag har det börjat klia och jag har fått mycket sår i hårbotten som hållt i sig i 2-3 veckor. Nämner detta ifall någon skulle vilja testa den, men att det börjar klia i hårbotten.

  Reply
 • Håller med om att den kliar som tusan i hårbotten, i alla fall om man som jag har lite känslig hårbotten.

  Reply
 • Men vad trist!! 🙁

  Reply