Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | November 28, 2017

Vad är det som är så speciellt med multifunktionellt? egentligen?

 

*inlägget innehåller reklam för mina egna produkter.

Många frågar oss vad det är som är så speciellt med mina produkter, och det är ju att de är multifunktionella (och snart även alla produkter helt veganska)

Kan en inte använda vad som helst multifunktionellt då?  Bara ta en rouge och använda som ögonskugga? Självklart KAN du det, det är så jag gjort i hela mitt liv, men du kan inte vara säker på att produkten du använder är SÄKER för tex ögonen, eller läpparna om det inte står det på den, DÄR har vi själva skillnaden.
Vissa pigment är helt enkelt inte säkra på tex. Ögon, eller läppar. Därav har jag också fått alla möjliga typer av allergiska reaktioner genom åren, rödstainade ögonlock osv..
Sen så kanske majoriteten använder tex. våra Crayons, och även våra nya paletter på ögonen, MEN, då ska en veta att det GÅR att använda på läppar om en vill!

Låt mig förklara lite mer: Många pigment är svårare att göra multifunktionella, tex. vissa gröna, blåa och röda pigment är ej okej att ha på läppar i USA, MEN.. de är det i EU.. och tvärtom.. Vi vill ju allra helst nå båda marknaderna såklart!
Röda färgämnen som är veganska är tex. jättesvåra att göra både läpp och ögonvänliga eftersom Karminet (icke-veganskt),som är det vanligaste röda färgämnet, är det som är absolut säkrast att använda. Så vi måste gå andra vägar för att lösa det där.. Men vi ser möjligheter och inte problem!
Och vet ni! jag har en bra nyhet..;) att vi kanske kan först i världen med en viss grej. höhö, sen säger jag inte mer..

Det är därför vi heller inte kan släppa produkter på löpande band, för att fabrikerna helt enkelt inte gjort denna typ av produkter innan. Man är van vid att en produkt bara ska användas på ETT område, tex. läppar. När jag undrar Varför.. får jag ofta svaren: “Det går inte”, “för att ingen annan gjort det innan” Eller bara “Nej”. (som btw är typ världens sämsta svar) Det blir liksom lite mer komplicerat när jag både vill ha produkterna multifunktionella och veganska, Innovativa OCH högpresterande.
SÅ, även om vi kanske inte kommer släppa 15 kollektioner om året, så kommer vi att släppa svingrymma veganska multifunktionella produkter, bara inte lika ofta.
Det ÄR knepigt, och tiden kanske inte ÄR inne för att kunna göra det här fullt ut än, för det är såpass nytt och folk är inte redo. Men jag är redo att börja skapa förändring för att kanske ta det där riktigt stora klivet!

Vi planerar att göra större nyhetssläpp tre ggr per år, och JA, vi vill bli ett full range företag så småningom! Ni kan vänta er mer från oss framöver 🙂

Jag vill, att du helt enkelt ska få kunna skapa fritt, och ha din färgpalett framför dig och leka precis som du vill med den.
En konstnär använder ju precis vad den vill till sina verk, där finns inga begränsningar, inga regler. Makeup är ju konst, det är färger i olika texturer.

Smink för mig har liksom aldrig enbart varit något jag använt för att förbättra mitt utseende eller för att känna mig snygg,  utan även något jag använt för att uttrycka en viss stil, eller bara få utlopp för mina känslor, som terapi. Och jag vet att jag inte är ensam om detta. Vissa skriver texter, vissa målar.. Jag gillar att måla ansikten

All feedback från er är bra feedback, bra som dålig, Utan er kan vi aldrig förbättra och försnygga! Vi är ju faktiskt rätt så nya på det här och tar all feedback åt oss för att ni ska bli så nöjda som möjligt 🙂

Massa kärlek!

 

ENGLISH:

Many ask me what is so special about my products, and that is: they are multifunctional (and soon all products are completely vegan)

Can one not use everything multifunctional? Just use any blush as eye shadow? Of course you can, that’s how I’ve always done. But you can not be sure that the product you are using is SAFE for your eyes, or your lips. THERE is the main difference.
Certain pigments are simply not safe for example. Eyes, or lips.

Let me explain a little bit more: Many pigments are harder to make multifunctional, eg. Some green, blue and red pigments are not okay to wear lips in the US, BUT .. they are in the EU .. and vice versa. So even if they are multifunctional in the EU, they are not in the US.. which I think is super weird..
But we see opportunities, not problems!
And you know what! I have a good news !  that maybe we will be first company in the world with a certain thing. And then I won’t say more 😉

 

This is also why we can’t release products super fast, because the factories haven’t done this type of products before.
I want the products to be both multifunctional and vegan, innovative and high performance.
They say “no”, “it’s not gonna work” “it’s too expensive” “we can’t do this because it’s never done before”
But I will never give up on this!

So, even though we may not drop 15 collections a year, we will release great multifunctional and vegan products!
It IS tricky, and time may not be right to do this fully, because it’s so new. But I’m ready to start making change to maybe take that really big step!

We are planning to make bigger releases three times a year, and YES, as the answer to your question, we plan to become a full-range company eventually! You can expect more from us in the future 🙂

I want you to be able to create freely, and have your color palette in front of you and play as you like with it.
I mean, as an artist you use whatever you want to create, there are no restrictions, no rules. and I see makeup as art, as colors. Are you with me?

Makeup for me has never been just something I’ve used to improve my looks, to make my eyelashes longer or lips bigger, but also something I used to express a certain style, or like therapy. And I know I’m not alone with this. Some write songs, others paint. I paint faces

All feedback from you guys is good feedback, without you we can never improve! We are new in the business and want all the feedback we can get 🙂

Lots of love!


13 kommentarer13 kommentarer om “Vad är det som är så speciellt med multifunktionellt? egentligen?”

  I have always love the concept behind your product line. I love that everything is save to be used anywhere you want.
  I was just wondering, even if the ingredients are safe to use anywhere you want: Is it generally save to use the same product on your lips and your eyes (especially on the water line)? Couldn’t the bacteria from my lips be potentially harmful, when I use the same product on the eyes?

  Reply

  Hey! Of course you have to clean the products in between 🙂 and if you do that, everything will be fine 🙂

  Reply

  How do you recommend to clean it?

  Reply

  The crayons can be cleaned with alcohol 🙂 the other products are dry and does not have to be cleaned because they don’t grow bacterias as creamy products do. ❤️

  Reply

  Ser fram emot allt som du kommer släppa i framtiden. Har tyvärr inte haft möjlighet att köpa någon av de nya paletterna men kommer att göra så snart ekonomin tillåter. Älskar Infinity paletten då den är så mångsidig plus svampen måste vara den bästa någonsin iaf av de jag testat, älskar. Har Midnight kittet av de nya pennorna men ska köpa de övriga också, man blir ju som en galen skata av allt fint som glittrar 🙂 Vill ha allt fint som glimmar och glittrar!

  Reply

  Jag provade infinity palette på mig själv för första gången idag, drog på som vanligt när jag gjorde min contour, stannade upp, stirrade på mig själv i spegeln och viskade “holy wow?!”. SÅ mycket färg som fastnade SÅ HIMLA LÄTT på huden! och nu, fem timmar efteråt, ser det fortfarande tipptopp ut! Cigar är PERFEKT för brynen!! från att mest ha köpt paletten av nyfikenhet är jag nu fullkomligt lyrisk! så mycket som jag ska leka med denna! och det tog också bort ca tio produkter jag annars skulle ha med mig på semestern nästa vecka i och med att den är multifunktionell. En massa tummar upp!! 😀

  Reply

  Älskar ert tänk och er kvalité på era produkter! Tycker det är fantastiskt att ha färre och välarbetade produktsläpp varje år för helt ärligt kan jag tycka att det är himla mycket produkter som spottas ut och att det kan bli mycket av samma hela tiden.

  Har haft infinity paletten sedan den släpptes och jag älskar den! Har även köpt era borstar och de är så himla fin kvalité på dem ? det är så roligt med produkter du kan ha till allt!!!

  ska köpa mig era nya paletter när julklapparna är inköpta ?

  Reply

  So wonderful Linda!!!

  Keep up the amazing work ? Don’t let go of your dreams!!!

  Reply

  the number of your releases is perfect. some companies are launching way too many products in a year so the products are not that special anymore, at least for me. i do really like your products, they are unique 🙂

  Reply

  Du är då grym! Så modig, klok ovh ödmjuk. Beundrar dig verkligen. ?

  Reply

  I dont have to say much… just:
  You are doing great, go on, I’m looking forward to your work 🙂

  Reply

  Hi !
  I’m french and I follow you since a while ! I wanted to try your products, but there are a little bit expensive.. So I don’t want to pay without see the products before…
  Could you come with your products in France to sell ? 🙂

  It would be great to make some trip around the countries with your products in order to know it better.

  See you soon, I hope ! 🙂

  Reply

  Hi! I would love to get them to france! Go to Sephora and ask why they don’t have us, maybe they could take us in 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här