Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | November 29, 2017

Förra veckans looker

Glömde helt att posta veckans looker i söndags, så här kommer dom 🙂
Vilken är favoriten och varför?

ENGLISH: Totally forgot to post this weeks looks last sunday, so here they are. Which one is your favourite, and why?


5 kommentarer5 kommentarer om “Förra veckans looker”

  Första eller mittersta! Den mittersta får mig att vilja gå lös i all makeup jag äger och bara låta det som händer hända!
  Den första, kan jag inte riktigt säga varför jag gillar, bara SÅ SNYGG att se på 😀

  Reply

  Kan banne mig inte välja någon favorit den här veckan, alla är för snygga <3

  Reply

  Asså nr 4 med de guldiga locken och mörka mörka läpparna är så helt perfekt. Så kvinnligt och så snygg kombo helt enkelt! 🙂

  Reply

  3,4 och 7 dras jag till först, men som vanligt är alla snygga! Fasen, nr 7 är nog ändå top 1 här – så kall och lite under vatten-känsla! Passar årstiden:D
  Jag har för övrigt ett litet önskemål! 🙂 Har beställt Saint and Sinner-paletten och skulle sååå gärna vilja se lite sminkningar med den – vet ju att du gillade den också. Gärna nån “vardags”-look och nån “rejäl” look! Känns som att det finns oändligt med möjligheter med den!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här