Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | November 29, 2017

Ibland är jag bra trög + foundation som inte passar mig

*Inlägget innehåller reklam för mina egna produkter.

Ibland orkar jag inte med mig själv.. för jag tänker inte.
I morse gick vi upp och åkte till flygplatsen utan smink för att vi skulle ha massa tid att sminka oss på Arlanda..
problemet var bara att jag go och gla checkar in hela min väska, med smink och allt..
Och där står jag med skägget i brevlådan sen. Och har en kvart till godo när vi väl kommer till Umeå..I en taxi..
TUR så hade Lotta inte heller sminkat sig på morgonen, och också varit smart nog att inte checka in sitt smink. Så jag fick lita på att hennes grejer passade mig, och ja, det gick bra, men foundationen alltså.. har ALDRIG känt mig så torr i mitt liv! (Estee lauders Double Wear fyi)  Passar mig inte ALLS! Usch.. hela mitt ansikte åldrades liksom 10 år pga SUPERTORR.
Jag får skylla mig själv idag, och tacka för att Lotta hade allt med sig! Tur jag hade infinitypaletten iallafall, för det ÄR verkligen världens bästa resepalett! Efter basen går det liksom att göra allt! utom mascara förstås. Så idag rockar jag no mascara! För att det är sjukt snyggt, OCH så låtsas vi att jag inte var ett klantarsle och checkade in allt smink.

Så.. Idag blir det Kicks MVG i Umeå alltså! Kom dit mellan 16-19 (och spana in mitt torra ansikte ;))!

KRAM


9 kommentarer9 kommentarer om “Ibland är jag bra trög + foundation som inte passar mig”

  Kan nästan förstå att du kände dig torr med Estee Lauder. Det är den enda foundationen som INTE rinner av min superfeta hy, så det känns som om den är mer anpassad för normal/fet/blandhy. Älskar den! Hoppas det har gått bra idag 🙂

  Reply

  Haha sånt som händer, du var fin iaf 🙂 Kul att träffas idag, och hoppas din kollega hittade lite tomatsoppa åt dig 😀

  Reply

  Åh, den foundationen är den enda som gör att mitt ansikte INTE ser ut som ett flottfejs doppad i smör efter 3 timmar. Skulle inte kunna leva utan,men den är nog inget för er torrisar. Själv tycker jag den är fantastisk!

  Reply

  Tack för du kom till Sundsvall!! Var så roligt stt få träffa dig och prata lite! Tack för tips och underbara produkter! ??

  Reply

  Trodde att jag hade fet hy (alltid blivit superglansig av de flesta andra foundations) så köpte den efter jag sett all hype på youtube men FYYYYY vilken jobbig foundation!!!! Visst, den sitter som berget men för det första så torkar den typ direkt på huden och man kan verkligen inte låta den sitta någon sekund innan man blendar. För det andra så gjorde den även min feta hy snustorr!! Supertråkigt för den sitter ju verkligen i timmar!

  Reply

  Ja den satt verkligen hela dagen.. det ska den ha.. men usch för att vara torr!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här