Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:30 | December 10, 2017

lip update – day 2 & 3

Tänkte göra en liten update på läpparna dag två och tre, alltså igår och idag. Det är ganska mycket skillnad! Igår var läpparna väldigt svullna och det kändes SÅ konstigt, de var lite strama, men gjorde inte ont. Vägrade lämna lägenheten utan läppstift pga att det såg ut som jag fått en allergisk reaktion typ..
Idag är det SÅ mycket bättre, svullnaden har gått ner jättemycket och nu känns det mer som om att bara själva linjerna i läpparna blivit lite mindre tydliga, och att min överläpp fått ett litet lyft. jag har fortfarande ett litet blåmärke kvar, men med lite läppstift på så löser man ju det idag också 🙂
Läpparna känns fortfarande liiite strama, men det är inte så farligt.

Är det någonting ni funderar på?

ENGLISH: I thought to do a little update on my lips day two and three, yesterday and today. Because it’s quite a difference! Yesterday the lips were very swollen and felt so strange, they were a little tight but did not hurt. Refused to leave the apartment without lipstick because it looked like I had an allergic reaction. haha
Today, it’s SO much better, the swelling has gone down a lot and now it feels more like just the lines in the lips have become less visible, and my upper lip has got a little lift.. I still have a small bruise left, but with some lipstick on, it will be no problem.
The lips still feel a little bit tight, but it’s not that bad

Do you have any other questions?


11 kommentarer11 kommentarer om “lip update – day 2 & 3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt! Precis så jag skulle önska, tydligare konturer och främst överläppen. Älskar läppstift men stör mig på att överläppen inte blir lika snygg som underläppen.. måste försöka ta mig mod!

  Reply
 • Snyggt! Ser inte så illa ut heller, har sett folk som varit alldeles lila i ansiktet när de gjort sina läppar ?

  Reply
 • Ser du någon skillnad mot tidigare när du ler? Jag är egentligen nöjd med mina läppar när jag har en neutral min men när jag ler försvinner överläppen helt. Dina ser ju så himla naturliga ut så det skulle ju vara perfekt om det syns skillnad när du ler trots att det inte är någon jätteskillnad när du har munnen ”vanligt”.

  Reply
 • Hej Tove! ja jag ser skillnad när jag ler! Läppen åker liksom inte in lika mycket som den gjorde förut utan det finns liksom mer “läpp” där nu. jag ska vänta några dagar till så jag kan ge en full review när blåmärken och allt lagt sig 🙂

  Reply
 • Jag undrar om du upplever att det känns som små “kulor” i läppen? Jag la nämligen filler i läpparna för 7 månader sedan ungefär och tänkte fylla på nu… men jag upplevde att det liksom var som små klumpar i läpparna och jag vet inte om det ska vara så… det syntes inte eller så (mer än om man spände läpparna). tycker det är så svårt att hitta vettig information också, så det bästa är att fråga någon annan som har gjort det, men jag känner ingen vad jag vet… Så därför frågar jag dig ☺️

  Reply
 • hm… jag tror inte det? Eller jag har sett på instagramkonton när personer går till en klinik för att fixa ett dåligt “läppjobb” och då börjar de alltid med att lösa upp de gamla fillersarna och de pratar om att de är klumpiga osv.

  Reply
 • Fillers känns så 2014. Hoppas dina yngre läsare inte tar efter. 🙁

  Reply
 • Hi Linda
  They look great , so natural.
  Do have the process videotaped by any chances ?
  What was the size of the syringe they used , i lawns how much product and which one?
  Thanks
  Bebe

  Reply
 • Hej Linda !

  Skulle du vilja berätta vart du gjorde detta? Det blev så fint och vill också testa! Finns alldeles för många kliniker att välja mellan så man vill ju gå dit där man vet att de blir bra!

  Kram!

  Reply
 • På Perfect Clinic i Stockholm, hon som gjorde det heter Anna Welander <3

  Reply
 • Åh det är så fint med fillers, jag gjorde för ca 1 år sedan och blev supernöjd… till en början. Fick efter ca 2 månader problem som gjorde att läpparna svullnade, sved och vätskade sig, fick hålla på med kortisonsalva från och till i flera månader och är nu sedan 3 månader problemfri. Skulle så gärna vilja göra igen men vet inte om jag vågar 🙁

  Reply