Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:20 | December 31, 2017

Pictorial | Starry eyes

Tänkte att en liten mini-pictorial skulle sitta på sin plats om ni har dåligt med inspo inför nyårslooken!

  1. Börja med att lägga en primer eller penna på hela ögonlocket. Jag har lagt Ascella från mitt eget märke då den är en bra bas för en glittrig sotning
  2. Sudda ut pennan med en borste
  3. lägg samma penna under hela ögat och i vattenlinjen

ENGLISH:
Start by applying a primer or pen on the entire eyelid. I have used Ascella from my own brand,  smoke it out with a brush
Use the same pen under the eye and in the waterline

4. Sudda ut pennan under ögat

5. Lägg en svart skugga i globlinjen och sugga uppåt och utåt

6. Lägg samma svarta under hela ögat

ENGLISH: 
Blend the crayon under the eye
Apply a black eyeshadow in the crease, blend it up and out
Apply the same black eyeshadow under the eye

7. Dags för glitter! Jag har använt Orphic från min Enchanted Secrets-palett och lagt på hela ögonlocket

8. Limma dit lite stjärnor, dessa är från Panduro, och jag limmar fast med vanligt ögonfranslim.

9. Sista touchen: En liten dutt highlighter I ögonvrån, här har jag använt Flash Crayon Zhao

ENGLISH: 
Time for glitter, I used Orphic from the Enchanted Secrets palette on my whole eyelid.
Apply some stars, these are bought at a hobby store. I glue them on with eyelash glue
Last touch: A little dot of highlighter in the inner corner. Done!


2 kommentarer2 kommentarer om “Pictorial | Starry eyes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Stiligt! Gott nytt är på dig ? Alltså jag blir tokig, jag lyckas aldrig sudda ut flash crayons när jag lägger på ögonlocket! ? under ögat funkar, men inte locket.. igår skulle jag försöka återskapa den supersnygga sminkningen du gjorde för inte länge sen, med dead star på locket och avoir i ögonvrån. Det gick bara inte! Fick ta bort allt med en wipe två gånger, och tillslut kom jag på idén att det måste gå med olja! ? så jag la pennan på locket, sen fuktade jag borsten med babyolja och suddade med. Blev lite fläckigt på nåt ställe, men det syntes inte när jag la skugga ovanpå! Fattar inte hur du suddar ut så enkelt!

    Reply
  • Hej Frida! kruxet är att man måste vara snabb då de torkar rätt så fort. Ju torrare ögonlock, desto snabbare torkar pennan. Du kommer få till det med lite övning 🙂 kram!

    Reply