Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:41 | January 7, 2018

Kontor, LA och favoritlook

Hej fina människor!
Igår var vi på kontoret till halv ett på natten och pysslade.. jäklar vilken tid det tar att bygga om ett kontor. Men med bra musik, pizza som uppladdning, lite Nocco och godis så gick det finemang. Nu har vi iallafall fått upp skrivbord, hurtsar, stolar, lite förvaring, och jag har börjat få upp min inspirationsvägg. Satt på Pinterest något längre än vanligt igår och skrev ut massa fina bilder. Tanken är att när vi hittar något vi gillar eller som inspirerar oss, så ska vi bara kunna hänga upp det på väggen tills det tillslut blir en vägg helt full av bilder.
Idag måste jag packa till resan, och det där med kläder för varmare väder.. jag har typ ingenting, köpte knappt ett enda sommarplagg i år pga att det var ju för tusan ingen sommar?

Well.. nu måste jag tvätta lite, och se till att jag inte glömmer något.
Sålänge kan väl ni berätta vilken som är er favoritlook för veckan?

ENGLISH: Which one is your favorite this week?


6 kommentarer6 kommentarer om “Kontor, LA och favoritlook”

    I liked the red waterline,eyeliner everything red one most <3

    Reply

    2, 3, and 6 – I couldn’t pick just one!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här