Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | January 8, 2018

Todays look | Galaxy

God morgon! 🙂

fick feeling och gjorde ett lite rymd-inspirerat fejs 🙂

Nu Ă€r jag pĂ„ g till Arlanda! ÄR SÅ PEPP pĂ„ att Ă„ka ivĂ€g ett tag!! Vill ni ha updates frĂ„n LA?

Jag har anvĂ€nt/I’ve used
Linda Hallberg Core Crayon Black
Make up forever 12 Flash color case
Linda Hallberg Enchanted Secrets duochrome palette (adlink)
The gypsy shrine Glitter Snow Queen
Stars from Panduro
The body Shop Glitter dust gold


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look | Galaxy”

  Hej Linda! Va de inte du som testade sugarbearhair? Hur tycker du att de fungerar? Skulle vara kul att fÄ veta va du tycker om dem. Kram

  Reply

  Hej Linda! Har följt dig i mÄnga Är men har bott utomlands det senaste Äret och inte haft tid till att lÀsa bloggar men WOW! NÀr jag kikade in pÄ din blogg igen, har aldrig fÄtt sÄ mycket inspiration och vilja att följa mina drömmar. Du Àr sÄ sjukt duktig! Jag hÄller sjÀlv pÄ att utbilda mig inom makeup och ska snart ge mig ut i arbetslivet, min frÄga Àr har du nÄgot tips pÄ hur man bygger sin portfolio? MÄste man ha en studio och proffsfotograf för att bygga sin första portfolio eller kan man göra en sjÀlv? Har du nÄgra tips pÄ hur man bygger upp en bra?

  Kram

  Reply

  Wow! SÄ hÀftig look! Som en magisk, vacker rymdvarelse!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr