Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:37 | January 11, 2018

Venice beach

*detta är en pressresa

Igår tog vi en kort tur till Venice Beach! Jag har varit i LA fyra gånger tror jag.. men aldrig sett vattnet pga att man alltid haft scheman att följa osv.. Och det har vi även nu när vi är här med NYX professional makeup, men i och med att jag hade plåtningen, så har vi haft två extra dagar. Så igår tog vi en liten utflykt till Venice Beach!
Nu ska vi snart äta frukost, och sen bege oss till huvudkontoret och titta på nyheter!

ENGLISH: Yesterday we went to venice beach! I’ve been in LA four times I think.. But I’ve never seen the water..


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här