Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:24 | January 12, 2018

Kommande produkter & little tokyo


*detta är en pressresa

Heeej! Sorry för att jag varit rätt så inaktiv här, men vi har typ inte varit hemma någonting på hotellet, och när jag väl kommit hem så har jag verkligen kraschat i sängen på 1 sekund. Har nog aldrig somnat så fort, och sovit så bra som jag gör här.. Har TVÅ looks jag inte ens visat er liksom.. Men jag tänker ta vara på all inspiration jag får här och får komma igen när jag kommer hem tänker jag
Igår var vi på NYX profesionall makeups huvudkontor och spanade in massa fina nyheter som kommer under året! Vi var även en sväng i Little Tokyo där vi fick äta Mochis, (som nya kollektionen är inspirerad utav)
Sen åkte vi till The Grove, shoppade lite, åt mat och traskade runt

ENGLISH:
Sorry for the absence here on the blog.. but I have barely been at the hotel.. I mean.. I have TWO looks I havent showed you yet. But I think I have to just absorb all the inspiration from this trip, and then get back with some amazing post when I get back home 🙂
Yesterday we were att the NYX professional makeup HQ to get a sneak peek on new products. 

Det kommer nya Total control-färger! och även en primer (som inte kom med på bild)

ENGLISH: There will be more shades of Total control! and also a primer (not in the picture)

Det är extremt mycket bil-åkande i LA.. man kan inte ta sig någonstans utan bil.. så är man ute efter ett resmål där man vill gå runt och mysa i stan, så kanske LA är fel stad att åka till. har du inte bil, eller åker Uber, så kommer man ingenstans.. Det är väl det som jag ser negativt med LA nu när jag varit här ett par ggr.. trafiken är helt fruktansvärd!

ENGLISH: You spend a lot if time in the car in LA.. You can’t go anywhere without a car.. So if you want to go some place that is good for city walks and stuff.. LA may not be the place.. That’s kind of a negative thing here.. the traffic is horrible!

Det är mycket duochrome som kommer! både till läppar, ögon och ansikte

ENGLISH: There are a lot of duochrome coming! Both for eyes, lips and face!

Innan resan så bestämde sig Henry för att köra lite mer naturliga naglar.. Hon brukar annars ha typ dubbelt så långa.. haha

ENGLISH: Before the trip Henry decided to go for more subtle nails.. Otherwise she’s having nails double as long!

Trenden med glitter hänger fortfarande i! Vilket jag ÄÄÄÄLSKAR!

ENGLISH: Glitter is still going strong!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här