Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:21 | January 22, 2018

My new tattoo

Jag har ju inte visat er min senaste tatuering!
Jag har liksom känt att jag ville ha något som klättrade upp ovanför knäet på insidan för att balansera upp allt som pryder min vad. Så för ett tag sen så tog jag slag i saken. Eftersom att nästan alla mina andra motiv är organiska så ville jag ha det även denna gång.

ENGLISH: I have not shown you my latest tattoo!
I’ve felt like I wanted something that climbed above the knee on the inside to balance everything on my leg..  So I did!
And because almost all of my other motives are organic, this one is as well

Att tatuera insida knä gjorde förjävla ont, kanske min värsta bortsett från ovansida fot.

ENGLISH: This one hurt like a B*tch.. For real.. Except the foot, this one was a really hard one..

På bilden är den nästan helt nygjord, därav ganska svart och lite glansig . Nu har den bleknat lite och passat mycket bättre in med de andra.
Det är SÅ svårt att få en bild som gör den rättvisa pga knasig placering.. Man ser liksom knappt den på framsidan, bara att nåt sticker upp på låret.
Men jag älskar den, SÅ fin!

Jag går till min vän Ewah som sitter på Stuck Tattoo (@Madebyew på insta), och som gjort de flesta av mina tatueringar (obs, ej sponsrad, många tror det)

Har du några tatueringar?

ENGLISH: 
The tattoo is almost completely new in this pic, that’s why it’s very black and a bit shiny. 
It’s SO hard to get a good image that makes it fair because of a weird position. 
I love it, it’s so nice!
I go to my friend Ewah who works at Stuck Tattoo here in Stockholm (@Madebyew at insta), and who made most of my tattoos (No, I’m not sponsored, many people think so)

Do you have any tattoos?


16 kommentarer16 kommentarer om “My new tattoo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • yup, I have one.. between my boobs, it was hurt af. I regret nothing!! love it!

  Reply
 • Jag har 7 st, alla är stora förutom 1 och de flesta är på benen, älskar tatueringar ?

  Reply
 • Den är jättevacker!! Hon är sjukt duktig!
  Tatuerad en ros på knäet i höstas(över hela) painful AF men såå värt det. Tyckte dock att min lårtatuering gjorde jävligt mycket ondare, särskilt på insida-lår.
  Galet vad man utsätter sig för smärt haha! Totally worth it tho

  Reply
 • Jag har fyra.. små.
  Två till minne av bortgångna mor/far föräldrar.
  Min dotters namn.
  Och så min första tatuering, en liten stjärna på magen. Gjorde den mest för att min vän som har en vän som är tatuerare sa att jag aldrig skulle våga.. men det gjorde jag och nu är jag hooked! Hade det inte varit så dyrt så hade jag helt klart haft många fler.. ?

  Reply
 • Fan så snyggt! Jag skall börja på min Sleeve nästa vecka och är supertaggad! Har en 8-10 stycken mindre motiv sedan innan. Bland annat på fötterna och ena armen ✨

  Reply
 • Åh fy helvete! Jag håller på att tatuera knäet och tycker insidan var fullkomligt vidrig! Sju resor värre än knäskålen och ovansida fot kombinerat, hahaha! Starkt jobbat ??
  Ps. Snyggt!

  Reply
 • haha! Visst är det fruktansvärt?? gmmmhaaaaahhhwhhh

  Reply
 • Ooohhh my god, this is sooo beautiful! How long did it take?

  Yup, I have one, since november. And I’m sure, there’s more to come.

  Reply
 • Thank you! I don’t remember really.. haha

  Reply
 • Så himla snyggt!
  Har 1 på skinkan och det gör jag nog inte om, fy för den lede så ont det gjorde. Vill ha flera tatueringar dock men på andra ställen 🙂

  Reply
 • Har tre stycken. En på överarmen, en på insidan av underarmen och en under brösten, en bit ut på revbenen. Den på överarmen var min första och det var utan tvekan den bästa nybörjarplaceringen. Smärtan var helt ok för min del. Under brösten var ganska okej, vilket jag inte väntade mig. När tatueraren gjorde det sista mellan brösten dock, fyfaaan vad ont det gjorde! Den på underarmen var nästan värre än den under brösten. Var ju ganska lättad när den var klar haha. Kommer skaffa många fler men det är ju inte billigt så det får dröja ett tag innan nummer 4

  Reply
 • Snygg tatuering!
  Jag har ingen tatuering… än 🙂
  Vill så gärna ha en på handleden (på insidan, gör det ont?) och har idé på motiv men skulle behöva träffa någon som kan ta fram en grym skiss. Vill helst ha något som inte “alla andra” har. Ska kolla in Stuck Tattoo.

  Reply
 • Beautiful! You’re a Viking Queen!

  Reply
 • Gud så snyggt!! Jag har gjort min sleeve hos Ewah, hon är så grym!:)

  Reply
 • Hon är fantastisk!

  Reply
 • Åh vad snygg!! ?

  Ja, jag har fyra stycken. 3 lite mindre och en lite större ?

  Reply