Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:59 | January 30, 2018

Rustic kit, Midnight kit

*inlägget innehåller reklam för mina egna produkter

Jag är såååå glad att våra crayons är finalister i hela TVÅ kategorier i Daisy beauty awards som går av stapeln den 15 Feb! Både i kategorin Årets läsarfavorit och årets vegankosmetika!!

Alla våra crayons är veganska utom den lila mood-pennan (som kommer försvinna och ersättas av en annan 😉 😉 ), de är unika på det sätt att de är helt säkra att använda på ögon, i vattenlinje, läppar, ansikte, bryn.. you name it!

Har ni frågor om pennorna får ni gärna ställa dom här så svarar jag så gott jag kan 🙂

ENGLISH: I’m so happy that our crayons are finalists in TWO categories in Daisy Beauty Awards! Both in Peoples Choice, and This years vegan cosmetics.

All of our crayons are vegan, except the purple (daring) that will dissapear forever when it’s sold out, and replaced by another. 😉
They are unique in the way that they are completely safe to use all over! On lips, eyes, in the waterline (even the glittery ones) on brows, body.. you name it.

If you have any questions, please don’t hesitate! I will try to answer everything 


9 kommentarer9 kommentarer om “Rustic kit, Midnight kit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om man växlar användningsområde för pennorna, hur är det då med “säkerhet” & “hygien”? Tänker att man säger att en maskara ska bytas ut efter en förkylning(/ögoninfektion?), eller det kanske inte “gäller” längre? (Ingen koll själv.) Bakterier/virus osv från munnen kanske inte är bra att ha i ögonen? Hur ska man tänka, ska den vässas/rengöras emellan?
  I övrigt ser jag fram emot att titta och röra nästa gång jag har vägarna förbi en kicks 🙂

  Reply
 • Hej Fannie! Mascara är en sak då du använder samma borste ner i samma hylsa varje dag. vilket gör att det bildas bakterier i burken på mascaran, och detta är oundvikligt om du inte använder engångsborstar. om du bara spritar din penna mellan varje användning så riskerar du inte att det bildas bakterier i pennan 🙂 Kram

  Reply
 • Hej! Jag har nyligen köpt midnight kit och tycker att de är så otroligt fina, dock har jag bara hunnit prova dem två gånger och båda gångerna har de creasat sig på mina ögonlock. Jag antar att det beror på mina oliga ögonlock, men det enda jag kan göra åt dem är primer, men när jag provade det blev det lite mindre streck men fortfarande så att det syntes, och det blev svårare att sudda ut färgen. Finns det någon primer som fungerar bättre än andra mer era crayons eller har du något annat tips?

  Reply
 • Hejsan! Pennorna löser upp sig utav olja eftersom de är vattenfasta. så har du oljiga lock så är det bra att använda primer under som du också provat. och även kanske antingen ögonskugga eller transparent puder ovanpå för att vara säker på att den sitter. Jag har inte upplevt att en primer är sämre eller bättre, men ju torrare den är, desto kortare sudd-tid har du på pennan. Gör så att du lägger primern bara på locket och något över vecket, sen kör du bara penna och suddar resten. låter kanske knepigt, men hoppas du förstår 🙂 kram

  Reply
 • Hej! Jag undrar om ni har några planera att släppa nyanserna i infinity paletten som single shadows? älskar hela paletten men zwicky ör verkligen min perfekta bronser nyans och den är snart slut, känns lite sådär att köpa en hel ny palette bara för just den nyansen! Kram!

  Reply
 • Hej Kajsa! Det finns i tankarna! Men först och främst så fokuserar vi på att utöka vårt sortiment lite mer 🙂
  kram

  Reply
 • Hej

  Jag har också en önskan om att det ska gå att köpas som singels då vissa skuggor går åt mer än andra. Hoppas att det inte dröjer för länge innan detta händer?

  Reply
 • jag undrar vilken/vilka borstar du rekommenderar för att blenda pennorna! Har två stycken och upplever inte riktigt att några av mina penslar blendar helt bra..

  Reply
 • Det beror på vad det är du vill göra 🙂 Om en vill ha pennorna som ögonskugga tycker jag att small blending brush från LH är super! Vill en bara ha små detaljer tycker jag att Precision brush är bra 🙂

  Reply