Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:35 | January 30, 2018

Todays look | Classic

*inlägget innehåller adlinks

Halloj!
Vilken mysig kväll det var igår! Vi är ett gäng makeupartister, från helt olika sidor av makeupbranschen, som ses ibland, äter mat och bara pratar! det är så skönt med människor som har en sån avslappnad syn på branschen som annars kan vara ganska hård. Älskar att vi kan dela erfarenheter och tips.
Körde lugg igår, och jag kände mig så fin, och klassisk på nåt vis!! önskar jag kan komma ihåg vart jag köpt den där luggen någonstans.. Vet dessutom att jag klippt den eftersom jag ville ha en rakare lugg. Den KAN vara från Rapunzel.. eller så köpte jag den på en mässa från nåt annat hårföretag. jag minns verkligen inte..

Bas/Base
Kat von D lock it foundation Light 47 neutral
Linda Hallberg Infinity palette – Zwicky, Maffei, Pinwheel, Cigar, Milky way (adlink)
Paris Berlin HD puder HT 20 (Adlink)

Ögon/Eyes
Girlactik Metallic shadow stick Cashmere
NYX professional makeup Cosmic metals Shadow palette (adlink)
Kat von d Metal matte mini palette
Linda Hallberg Infinity palette – Zwicky, Maffei, Pinwheel, Cigar, Milky way (adlink)
Urban Decay Troublemaker mascara  (Adlink)

 

Läppar/Lips
😉

Keps är från Zara HÄR, Skjortklänning från Weekday HÄR (adlink)


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look | Classic”

  Hej! Snygg makeup ? Skulle du kunna tänka dig att göra en tutorial om hur du målar din läpp
  läppar? Du gör det så snyggt?
  Ha en fin dag
  Kram Annelie

  Reply

  Skulle också vilja ha en tutorial på det 😀 När jag målar mina läppar någon milimeter utanför så ser jag jätte konstig ut haha 😀

  Reply

  Jag tror bara att du är lite ovan. vissa tycker det ser konstigt ut på mig med. Men jag har vant mig så jag bryr mig inte å mycket om det, det är ju bara lite smink liksom 🙂 prova dig fram! och känn efter vad som känns mest bekvämt för dig <3

  Reply

  Hej!
  Tack! Jag tror det är lite en vanesak det där. Jag målar nog utanför i alla mina tutorials, och gör nog inte på nåt speciellt sätt egentligen, jag gör olika hela tiden 🙂
  Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här