Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | February 7, 2018

Todays look | ;)

Tjoho!
Nu är det dags att åka iväg på plåtning igen! hörs ikväll, eller imorgon 🙂

Bas/Base
Kat von D lock it foundation Light 47 neutral
Linda Hallberg Infinity palette – Zwicky, Maffei, Pinwheel, Cigar, Milky way (adlink)
Paris Berlin HD puder HT 20 (Adlink)

Ögon/Eyes
😉
Pixi Lash Booster Mascara (adlink)

Läppar/Lips
😉

 

Top is from Weekday (HERE) (adlink)


10 kommentarer10 kommentarer om “Todays look | ;)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej bästa Linda!?
  Kan det vara några multifunktionella creme produkter som är på gång? skithäftigt i sånt fall???
  Ha en grym dag!
  Kramizar// Mini

  Reply
 • Sneaky sneaky?

  Reply
 • Nyfiken på hur du trivs med läpparna såhär lite efter? Tycker du att effekten håller i sig? Nöjd? Kommer du göra om det?
  Tack för en inspirerande blogg!

  Reply
 • Jag tycker inte det syns längre. Det känns dock i läpparna att det är nåt där fortfarande. Men man kan ju bli blind på sånt. De säger ju att första gången går det ut snabbare också. Om jag kommer göra om? Vet inte. Kanske. Kanske inte. Nu har jag iallafall provat 🙂 och det var ju det jag var nyfiken på!

  Reply
 • Så galet snyggt! Du är så snygg! 😮

  Reply
 • Så snyggt! Vad det än är för röd produkt(er?) ni ska lansera lär jag bli tvungen att köpa den… 🙂

  Reply
 • Ska du på Cosmoprof i år? Det är första gången jag får chansen att åka dit, ser fram emot det! Jag ska dock på förpackningsdelen, men om du har några tips på..tja, saker man inte får missa, var alla skönhetsgurus hänger, vad som är bäst att undvika, ect så får du gärna kasta dem hitåt 🙂
  Kram!

  Reply
 • Hej Linda!
  Vet inte om det bara är jag, men det känns som “Linda is back!!!” varje gång jag går in på bloggen nu! Det märks verkligen att du är full av inspiration och in a better place än för några månader sen, med branden och det. Du osar pepp och inspiration genom skärmen!

  Sen har jag ett önskeinlägg, hehe! Jag ska gifta mig i sommar och skulle behöva ett kyssäkta läppstift som håller lääänge, inte blöder eller känns stramt och torrt. Om du skulle vilja testa och betygsätta några liquid lipsticks vore det GULD! En får gärna vara UD då jag funderat på en nyans därifrån.
  Massor av kärlek och kramar <3

  Reply
 • Jaaaaa! Djävlar i min låda vilken snygg färg på ögonsminkningen! Ser fram emot lanseringen…

  Reply
 • Day after day of beautiful looks! I just can’t stop drooling over your lovely creations!

  Reply