Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:01 | February 11, 2018

Black is back!

 

*Inlägget innehåller reklam för mina egna produkter

ÄNTLIGEN har vi fått in vår svarta penna på lager igen.  den har varit slut ganska länge nu.. Och det är ju tyvärr inte bara att trycka på en knapp och så får man in produkter på lager. Det tar tid med tanke på formulan som både är vattenfast och gnuggats!
Men nu är de äntligen tillbaka och jag kan pusta ut!

Core Crayon Black, som alla våra pennor är multifunktionell 🙂 Du kan använda på ögon, i vattenlinjen, på läppar, till brynen.. och helt vegansk!

 

Några penn-tips

1. Våra crayons torkar helt, så man får vara snabb när man ska sudda (ju torrare bas, desto snabbare torkar pennan) Så ska man sota ögonen kan det vara bra att göra ett öga i taget 🙂

2. Vill jag ha pennorna som läppstift brukar jag lägga en olja ovanpå för att formulan ska lösa upp sig och bli mer läpp-vänlig. Du kan även bara ha pennan såklart, men det blir en lite torrare känsla då. Du kan även lägga dem som läppennor för att inte ditt läppstift ska rinna ut.

3. När jag använder våra crayons till brynen eller som sotig eyeliner brukar jag ta pensel 333 och använda pennorna som gel-liner eller pomade. De är så krämiga så du kan fånga upp färgen med penseln och använda precis som en gel-liner eller brynpomade!

4. Pennorna vässas, de skruvas inte upp 🙂

5. De är vattenfasta, men inte oljefasta, så har du oljiga ögonlock kommer de att creasa så småningom. Detta kan du undvika genom att lägga en primer under, eller lite transparent puder, eller ögonskugga ovanpå 🙂

6. Pennorna tas lättast bort med oljebaserad remover.

 

ENGLISH:

FINALLY, our black pen in back in stock again..
And unfortunately, getting things back in stock again does not happen by pressing a button. it takes time!

But now they are finally back ! YAY!

Core Crayon in Black, is like all our other pens, multifunctional 🙂 You can use it on eyes, in the waterline, on lips, on brows .. and it’s completely vegan!

Some crayon tips:

1. Our crayons dries completely, so you have to be quite fast (the drier the base, the faster the pen will dry). So if you’re gonna do a smokey eye, start blending one at a time.

2. If I want to use the crayons as lipstick, I usually put an oil on top to make the formula more lip-friendly. You can also apply only the pen of course, but it will be a little drier, some like it, some people don’t. 

3. When I use our crayons on the brows or like soft eyeliner, I usually take brush 333 and uses the crayons like a gel liner or pomade. They are so creamy that you can take the color with a brush straight from the crayon, and use just like a gel liner or brow pomade!

4. You need a sharpener to sharpen them

5. They are waterproof, but not oil resistant, so you have oily eyelids, they will eventually crease. You can avoid this by applying a primer underneath, or use a transparent powder, or eye shadow on top 🙂

6. The pens are easy to remove with oil

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Black is back!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Äntligen! Har väntat och väntat! ?

  Reply
 • Jag är helt värdelös på att göra ett öga itaget. Finns det inget sätt att jobba med dom även om de hunnit torka? Tex fukta penseln eller nåt?
  Kram?

  Reply
 • Hej! det kräver lite träning såklart 🙂
  Testa att använda pennan som krämskugga istället, applicera direkt från pennan på penseln istället. Då får du inte lika mycket färg direkt och du kan bygga på i efterhand <3 kram

  Reply
 • Tyvärr har jag oljiga ögonlock, så precis som du säger så creasar dom på mig efter en stund. Har provat med Too Faced shadow insurance men det blir så svårt att både applicera och sudda då – har du några tips till mig?

  Reply
 • Hej! Testa att använda pennorna som krämskugga, applicera direkt från pennan på penseln istället. Då får du inte lika mycket färg direkt och du kan bygga på i efterhand <3 kram

  Reply
 • Hej Linda, jag använde en av era pennor på ögonen och efter några timmar hade ena ögonlocket svullnat upp ordentligt. Verkar ju som jag fick en allergisk reaktion, men använde bara produkter som jag använder hela tiden förutom pennan från er, så måste ju ha varit den? Har ni fått liknande feedback av andra? Känns ju väldigt tråkigt då jag tycker mycket om pennan… :/

  Reply
 • Hej! oj vad tråkigt att höra! Detta är jättesvårt att svara på! Våra pennor är både Dermatologiskt och oftalmologiskt testade, men detta garanterar inte att man inte kan reagera på enskilda ingredienser. Gör så att du går tillbaka till kicks och reklamerar, för detta är jätteviktig data för oss! Så vi får veta om det händer igen. kram

  Reply
 • Den bästa!!!

  Reply
 • yaaay! 😀

  Reply
 • Tack för alla tipsen! Jättebra!

  Reply
 • Det var så lite <3 kram

  Reply