Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:10 | February 15, 2018

Black Cherry Chutney

*Inlägget innehåller adlink

På mina naglar under galakvällen kommer OPI:S Black Cherry Chutney sitta! Jag tycker det är så snyggt med mörka lack på korta naglar!

Jag minns när jag var yngre och inte riktigt vågade måla mina korta naglar i färg, tyckte det var lite pinsamt, ville liksom inte visa dom.. Men tänk vad man ändrar syn på saker och ting! Nu ÄLSKAR jag korta naglar i alla möjliga färger! Och föredrar just nu faktiskt korta, framför långa naglar.

Detta lack kostar 150:- och finns på Lyko.se

 

ENGLISH: Today I’m wearing Black Cherry Chutney from OPI on my nails. I think it’s so nice with dark colors on short nails!

I remember when I was younger and did not dare to paint my short nails in colors, thought it was a bit embarrassing, I didn’t like to show them. But everything changes! Now I LOVE short nails in all sorts of colors! And, at the moment, actually prefer short, in front of long nails.


2 kommentarer2 kommentarer om “Black Cherry Chutney”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håller med, har haft korta naglar i snart 2 år nu och det är så skönt! Man kan ju ha lika kul med att måla dem för det 🙂

    Reply
  • Jag målar gärna mina korta naglar bara jag fått till en snygg fprm på dem! den här färgen var ju skit snygg ?

    Reply