Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:25 | February 17, 2018

Vad föredrar du?

Halloj!
Som ni vet så jobbar jag ju mycket med LH just nu.. och jag känner liksom inte att jag hinner med bloggen lika mycket som jag skulle vilja hinna med!
Jag skulle vilja veta av er, vad uppskattar ni att läsa här i bloggen? Vilka inlägg tycker ni är intressanta? 
Dagens look lägger jag i stort sett upp varje morgon, och det är alltid ni som läser bloggen som får se den först. Sedan så blir det ofta nån kortare produktrecension och något annat.
Jag gillar ju att skriva också, texter, om livet och om problem osv. Tycker ni det är intressant? När jag öppnar upp mig?
-“Gör youtube istället för blogg” Säger vissa. Men för mig är inte det samma sak.. Jag har aldrig varit en person som gillat att öppna upp mig inför människor. Har varit ganska stängd med känslorna på insidan. Detta är sådant som såklart förändrats med åren och jag är mycket mer öppen nu! MEN, jag tycker fortfarande mycket mer om att skriva än prata. Jag kan få ner mina känslor i skrift på ett helt annat sätt.
Sen vet jag inte vad jag ska skriva om.. Så har ni tips får ni gärna komma med dom  🙂

 

ENGLISH: Hey!
As you may know, I’m working a lot with LH right now .. and I don’t feel like I can keep up with my blog as much as I want right now..
I would like to know from you, what do you appreciate reading here on the blog? What posts do you think are interesting?
I usually post Todays look every morning, and you guys always see it first :). Then there is often a shorter product review and something else.
I like writing too, texts, about life and about problems, etc. Do you think it’s interesting? When I open up?
– “Make youtube instead of blogging” People say. But for me, it’s not the same .. I’ve never been a person who like to open up to people. Has been quite closed with the feelings on the inside. This is something that of course has changed over the years and I am much more open now! BUT, I still like writing more than talking. I can put down my feelings in writing in a completely different way.
So if you have any tips, if there is something in particular you want me to write about, tell me 🙂


62 kommentarer62 kommentarer om “Vad föredrar du?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kanske inte jättehjälpsamt men älskar hur din blogg är just nu! Lite blandning av allt möjligt, passar väldigt bra in i mitt eget liv. Skulle tycka det var intressant att få se mer av arbetet med LH eller dina tankar kring det! Om du inte har tid att göra massor med looks, kanske göra något collage då och då om vad som inspirerar dig, eller mode! Korta produktrecensioner är fett nice! Bäst är du! Kram

  Reply
 • Jag gillar din blogg som den är och uppskattar särskilt din produktrecensioner! 🙂 Måste passa på att fråga om du möjligtvis har testat någon hudvård från The Ordinary? Jag har beställt ett gäng produkter efter att ha läst SÅ mycket positiva recensioner, så jag hoppas att de lever upp till hypen!

  Reply
 • Hej Julia! Jag har faktiskt aldrig provat The Ordinary! läst mycket om det, mest positivt! jag är lite nojig med hudvård pga att min hud gärna går bananer om jag byter till något annat. kram

  Reply
 • Hej Linda! Jag gillar din blogg som den är idag men det jag uppskattar mest att läsa om är produktrecensioner och nyheter.

  Reply
 • Tack Linnea! 😀

  Reply
 • Jag gillar din blogg och förstår att du har mycket med LH. Jag gillar själv produkterna väldigt mycket, speciellt borstarna. Men hade varit kul om du blandade in lite mer av andra produkter, recensioner och när du gör dina looks. Men som sagt, jag förstår att det är mycket LH och jag uppskattar det också 🙂

  Reply
 • Hej jojo! Jag försöker så gott jag hinner 🙂 sen blir det intensivt med LH i perioder såklart. Tipsa gärna om det är några speciella produkter jag ska prova! kram

  Reply
 • Jag gillar att läsa dina inlägg där du öppnar upp dig och skrivet om livet osv. 🙂

  Reply
 • kul! Tipsa gärna om det är nåt speciellt du vill att jag ska skriva om 🙂

  Reply
 • Jag gillar produktrecensioner och förklaring av trender hehehehe. Och tips på hur man använder saker, färglära / vad som passar olika ansikten osv. (Fast jag gillar inte videos så mycket, när man liksom måste klicka extra, nya fönster osv ??)

  Reply
 • tack för tips 🙂

  Reply
 • Jag gillar din blogg som den är nu, mycket blandat och korta inlägg, speciellt om produkter men älskar att läsa långa när du öppnar dig, skriv om det är något som du verkligen stör dig på, något som gör dig exalterad, något som gör dig förvånad osv osv? korta och lång vilket som, lika kul att läsa ?

  Reply
 • Kul att du gillar 🙂 och tack för tipsen!

  Reply
 • I like your blog !!! i don’t want you to stop it !!! please !!! 🙂
  Every article you write make me happy and i am glad to read your tattoos, your skin, your life, and what you think, a little … it is a joy for me. i think that youtube is less human, less intimate.
  So ….

  Reply
 • nooo I’m not gonna stop :):) don’t you worry <3

  Reply
 • Teach us some photo tips 🙂

  Reply
 • Jag säger som så många andra sagt, gillar blandningen som är på bloggen nu. Sen är det ju så att jag är ett stort fan av LH sminket så keep up the good work. Till sist är det ju faktiskt vad du vill och vad du mår av som är det viktigaste.

  Reply
 • Så roligt! verkar vara många som gillar blandningen 🙂 det gör mig glad !

  Reply
 • Fototips! Hur man tar fina sminkbilder, visa de du använder och gärna kanske budget saker också (tex hur man tar bättre bilder med mobilen) va man bör tänka på när man tar bilder och allt sånt! ?

  Reply
 • Jag älskar blandningen på din blogg! Sen vet jag att jag tidigare önskat att du kunde bjuda på lite “throw backs”, alltid kul tycker jag 🙂 Eller om du visar upp en gammal sminkning som du kanske gör om(och gör bättre? ;)). Din blogg är bäst! Och miljarder grattis till vinsterna på Daisy beauty, så väl värda det <3

  Reply
 • I like your style very much and your blog. Its nice to see some videos now and then but i also prefer the reading (please always in english too 😀 )
  I’d love to see more tutorials I guess. There are soooo many looks I really adore and would like to put on my face.
  I like how you tell personal things once in a while because then I realiye your also just like every other women, you sometimes struggle you got personal shit going on and then again I can see how strong you are and keep on moveing and I think thats really lovely 🙂 and inspiring.
  Also… I’d love to see a “This is my Sweden tour”… like favorite places in different cities, can be make up related… doesnt have to 🙂 “Lindas Stockholm” would be fun 😀

  Reply
 • I really enjoy seeing your makeup looks every day. The updates on your LH line are always nice too, as are the looks where you use your cosmetics. Honestly, the more personal posts aren’t overly interesting to me unless you’re posting things and photos about travel or maybe home decor and fashion. I like your youtube videos as well, but if doing them means you post less looks here, I’d rather you post here. 🙂

  Reply
 • Har alltid gillat blandningen på din blogg! Looks, recensioner, ditt eget märke!! Och lite vardagsfunderingar på det. Känns som att du också trivs med upplägget? Fortsätt isåfall så! ?

  Reply
 • Hej Viktoria! tack snälla, ja jag gör det faktiskt, tycker det är skönt med lite blandat också 🙂

  Reply
 • Fortsätt precis så här! Älskar att det är så blandat! Känn dig inte stressad över att du “måste” vara på topp hela tiden och lägga upp en massa, vi älskar att du är “normal”! Du är helt enkelt bäst! Så klart vore det lyxigt om du hann med fler tutorials…. Kraaaam!

  Reply
 • Tack fina du <3 <3 kram

  Reply
 • Hejsan, tack för en bra blogg! Jag gillar dina recensioner väldigt mycket! Eller när du skriver olika tips och trix, det är väldigt intressant. Hoppas du har en bra helg!

  Reply
 • I love our blog! So please don’t youtube!!;-)To be honest I always prefer blogs over videos, you can really appreciate a make up look and get inspirate by it!If you are too busy you can post every other day instead of everyday: quality over quantity is always the best choice!As regards other kind of posts, I think Instagram maybe is better for personal posts ( life, travel, and so on) as it is more immediate and maybe ( not sure!) easier to update. In any case keep on! You have a lot of fans!

  Reply
 • Det hade varit jätte kul för oss (mig haha!) som kanske inte är så insatta i smink att få tips. Jag är tyvärr inte duktig på sminkningar, blir oftast att jag upprepar samma sminkningar för att jag känner mig säker i det och vågar liksom inte utveckla mig. Om du förstår hur jag menar? Och med tips menar jag då t.ex. typ hur små saker kan få en enkel sminkning att sticka ut ännu mer. Tips på enkla sminkningar men ändån lite mer “vågliga”. Hoppas du förstår. =) Tack för en bra blogg!

  Reply
 • Jag uppskattar när du provar på saker och lägger upp. Och jag som följt dig ett braa tag kommer ihåg att du ibland visade upp olika lätta frisyrer att göra 😀

  Reply
 • Hej Marina! Ja det gjorde jag ju.. det har jag helt tappat nu.. haha. blev lat och gör aldrig något med håret längre, kanske ska börja ta upp det igen 🙂

  Reply
 • Älskar när du testar produkter!

  Reply
 • Hej och Tack för en spännande blogg! Jag skulle gärna läsa lite mer om vardagliga sminker, sådana som en småbarnsmamma kan fixa också, men ändå i lite rocky stil…

  Reply
 • Hej! tack för att du läser min blogg <3 det ska vi nog kunna ordna också ! kram

  Reply
 • Jag får stämma in i skaran som säger att jag älskar din blogg som den är och att jag uppskattar produktrecebcioner lite extra mycket. Du behöver inte dela med dig för mycket av ditt liv om du inte är bekväm med det. Viktigt att du gör det som känns bra för dig själv ?

  Reply
 • Hej Emma! Tack 🙂 vad kul att du gillar produktrecensionerna 🙂 kram

  Reply
 • Tycker att din blogg är väldigt bra och varierad som den är!
  Älskar när du öppnar upp dig och har inlägg med mer text. Tycker om dina produktrecensioner, dagens makeup, din resa med LH Cosmetics m.m.

  Det jag möjligen saknar är sminktips. Tekniker, tips och steg-för-steg bilder.
  Och så gillar jag att följa med när du är ute på jobb. När du sminkar modeller och artister. Mest för att det är så kul att se dig sminka olika typer av ansikten.

  Tack för en inspirerande blogg!
  Och för att du som offentlig person har så sunda tankar och värderingar.

  Kram

  Reply
 • Hej My! tack för dina fina ord 🙂 ge gärna tips på vad jag kan tipsa om! jag har ju hällt på så länge så det känns som att jag har slut på sminktips nu.. Kanske helt enkelt ska börja om från början!
  kram!

  Reply
 • 🙂 I like your blog. It’s the first website for me to visit every morning…even before going to work 🙂

  Reply
 • Thank you Marina <3

  Reply
 • Jag tycker du är grymt cool! Jag gillar när du skriver mer djupa texter och skulle även tyckte det var intressant att läsa om din synd på skönhetsbranschen och influencherindustrin!

  Reply
 • Hej Freja! Tack, det kommer mer texter jag hoppas du ska tycka om! kram

  Reply
 • Hej Linda! Jeg liker at du psoter videoer, savner “done quick” videoene. Og liker dine anbefalinger av diverse produkter. Takk for en fin blogg!

  Reply
 • Tack för tipsen Marion <3

  Reply
 • Älskar din blogg som den är men det skulle vara roligt om du tolkade dina egna sminknings nån gång! Ex göra en ny tolkning av sminkning från 2009 🙂

  Reply
 • Hej Christina! Det är en jättebra idé! Kanske ska göra det idag till och med 😀

  Reply
 • Hej Linda! Jag älskar din blogg precis som den är nu! Blandat mellan liv och smink och recentioner. Skulle vara kul att få se en sminkning step by step på youtube nån gång i månaden för att jag vill jätte gärna lära mig mer om hur jag ska aplicera produkterna steg för steg ^^ Sen kanske veta lite mera om dina drömmar för LH kosmetics. Kanske en tävling där man kan vinna en produkt från ditt märke? Annars så älskar jag din blogg precis som den är 😀
  KRAM XX

  Reply
 • Kul! det verkar som att många uppskattar blandningen nu! ska absolut försöka få in lite step by step samt youtube när jag hinner 🙂 Och tävlingar, absolut, det kommer! 😀 kram

  Reply
 • Jag uppskattar din blogg som den är. Kör lite av varje när du känner för det. Youtube är kul då vi läsare får se hur du gör och vilka färger/produkter du använder för att själv inspireras.Tycker det är extra kul med din resa med ditt eget märke och följer gärna med på den resan. Är grymt nöjd med dina produkter hittills ??

  Reply
 • vad kul! och vad glad jag blir över att du gillar grejerna <3

  Reply
 • I love reading your blog. The daily looks are always so inspiring! And I like your posts about new products too, especially when there’s an arm swatch photo with all the shades next to each other.

  Reply
 • Thank you 🙂

  Reply
 • Jag saknar fortfarande dina kändis look-alike looker som du gjorde förr. Det var pga dom som jag började följa din blogg, och gör det ännu för att jag varje dag hoppas att dessa kommer tillbaka. Hade vart nice o veta om du helt slutat med dom eller om dom kommer tillbaka. En i veckan hoppas jag på!

  Reply
 • Jag tror att jag tappade lite det där med kändislooks pga att de flesta såg ganska likadana ut, men har du tips på någon lite annorlunda look så hojta gärna till 🙂

  Reply
 • Jag uppskattar personliga och vardagliga inlägg mest! Utöver dagens look såklart.

  Reply
 • I really love when you show us different looks. It’s such an inspiration for me !
  I also like the tutorials but I don’t really try to follow them, it gives me just advices I can use when I do my makeup.
  The others articles don’t interest me so much.
  But it’s your space : just do what you like the most !

  Reply
 • Tycker helt ärligt om alla typer av inlägg du gör här. Jag följer inte så många bloggar längre (kollar mest videos på youtube) men din blogg är en av de få jag aldrig tröttnar på. Kan relatera till det där med att ha lättare för att uttrycka sig genom skrift och känner du så, så tycker jag du ska fortsätta blogga! Youtube är inte för alla och det är okej. Jag är bara glad att jag fortfarande har en blogg jag älskar att läsa. De som hellre hade sett fler videos får helt enkelt finna sig i situationen för det som funkar bäst för dig är det du borde göra. Tycker jag iallafall

  Reply
 • I love what you’re doing so much, that everything you write here is worth to see. It’s the first page I open everyday from a long time, you are so inspiring! Besides your makeup looks, you seems to be cool person, so I enjoy also your more private part of a blog. Keep doing this blog, it’s fantastic!

  Reply
 • Jag skulle tycka att det var intressant att läsa mer om hur man lägger en bra bas, från steg 1! Det finns ju så många olika sätt att göra det på. Allt beroende på hudtyp och hudvård. Jag har torr hy och tycker det är svårt att hitta produkter som passar just min hy. Det hade jag tyckt var väldigt intressant, att få lära sig mer om grundarbetet.

  Reply
 • Älskar din blogg som den är men hade gärna sett mer texter om dig, din vardag och business. Behöver inte vara långt eller avancerat men hade varit kul eftersom du är en så härlig person. Keep rockin’! ?

  Reply
 • Hej!
  Jag vill jättegärna se mer tutorials/pictorials, och inte bara där du använder dig själv som modell utan även när du sminkar andra. Få tips på vad en ska tänka på.
  Och hade du kunnat göra en tutorial på sminkning för äldre (typ 50+) hade det varit guld värt! Mamma vill prova nya sminkningar nu när hennes gamla knep inte blir bra längre, men vet inte var hon ska börja liksom…
  Så mer tutorials och pictorials!

  Övrigt, älskar bloggen! Så mycket inspo varje gång jag kollar!

  Reply
 • Jag vet att det mest är en sminkblogg men tycker att din stil och dina kläder är så otroligt fina och älskar när du lägger ut bilder på det så skulle älska om du blandade in det lite mer i din blogg 🙂

  Reply