Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:55 | February 23, 2018

Det är något jag måste berätta för er..

*Innlägget innehåller reklam för mina egna produkter

Det här är helt sjukt!
Vi har fått veta att våra crayons är nominerade i Swedish Beauty Awards.. detta är så himla häftigt! AAAAAAH!!
Jag och hela mitt team är helt mållösa

Ville bara säga det..
Nu ska jag åka och köpa kattsand, sen ska jag spela in en video

Tjing

ENGLISH:
Amazigng news.. We are nominated in Swedish beauty awards with our crayons.. this is crazy.. and we are so happy and grateful!

Just wanted to say this.


3 kommentarer3 kommentarer om “Det är något jag måste berätta för er..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så kul!! LYCKA TILL <3

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga angående bröllopssmink. Vad ska man tänka på när man ger sig ut i djungeln av artister som gör bröllopssminkingar? Vad brukar vara ett bra pris? Vad ska ingå i priset..? Tacksam för svar ♡ kramar!

  Reply
 • Ni förtjänar verkligen alla nomineringar!
  Pennorna är perfekta! 😀
  Önskar fler nyanser i framtiden.

  Reply