Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:01 | February 27, 2018

NEW VIDEO | DONE QUICK URBAN DECAY X KRISTEN LEANNE COLLECTION

Här kommer en liten snabbvideo där jag gör en ganska färgglad look med Urban Decay x Kristen Leannes produkter 🙂

ENGLISH: Here’s a Done Quick Video where I’m doing a colorful look using the new Collection from Urban Decay x kristen Leanne!


4 kommentarer4 kommentarer om “NEW VIDEO | DONE QUICK URBAN DECAY X KRISTEN LEANNE COLLECTION”

  Hej Linda! Jag ska gifta mig i sommar och har bestämt mig för att sminka mig själv. Har du några tips på bra produkter som håller en hel dag (och natt) och som ser bra ut på foto? ? Jag tänker både på basen (foundation/puder) och ögon-make! Gärna tips på produkter med hög täckning för basen, då jag har problem med rosacea och vill täcka så mycket som möjligt. Tack! ?

  Reply

  Hejsan Anna! Åh det är jättesvårt att rekommendera något generellt eftersom jag inte vet hur din hud är. Det bästa är att ta hjälp av en makeupartist som hjälper dig att hitta rätt för just dig!
  Men produkter som jag tycker täcker bra som du kan få tag på i Sverige är Kat von D lock it foundation (vattenfast, hög täckning och bra för fet/normal hy) och Make up for ever Ultra HD stick som funkar på en lite torrare hy. Båda finns på Sephora. lycka till med allt! kram!

  Reply

  och självklart vart denna sminkning fantastisk.
  Jag har en liten fråga, har du testat MILK makeup? om du har de, vad tyckte du om dom?
  Jag har följt dom ett bra tag och älskar deras produkter men tyvärr skickar dom ju inte internationellt men det är tydligen påväg
  och jag vill ju självklart höra din åsikt om dem! :*

  Reply

  Hej! Tack snälla, jag har faktiskt inte det. har varit och känt på dom flera ggr när jag varit i usa, men har aldrig kommit till köp tyvärr..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här