Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | March 21, 2018

Todays look | Sun flares

*Detta inlägget innehåller adlinks

Tjoho!
Fick sån jäkla sommarfeeling av solen och lät solkatterna lysa i ansiktet när jag tog dessa bilderna. HUR SOMRIGT!?
Skulle inte tacka nej till lite sommar nu för att vara helt ärlig

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity palette – Cigar Andromeda, Virgio (adlink)
Make up store Easy Cover all mix (adlink)

Ögon/Eyes
Pixi lash booster mascara  (adlink)

Läppar/Lips
Linda Hallberg Mood Crayon Likeable
Carmex


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look | Sun flares”

  Hej Linda! Hur applicerar jag concealer under ögonen utan att mina linjer syns mera? Har du tips på en bra cruelty free concealer? Fyller 25 i år o tycker jag har mycket linjer under ögonen redan :/

  Reply

  Men snygg !!
  Vill oxå ha sommar men d är inte långt kvar nu 🙂

  Reply

  Hey Linda I looooove how you do your Make-up. You‘re so talented. Are your freckles natural or can you make a vid how you do your freckles?

  Xoxo

  Reply

  So lovely! Could you please do a tutorial for this whole look? I’ve seen your previous freckle video but this look has a great deal more all over the face and I’m interested in all the other elements that give such a natural tawny look.

  Reply

  HUUUUR har du gjort fräknarna här?? Ser sjukt äkta ut!! ?

  Reply

  Tack Josefine, jag har ingen foundation på mig här vilket gör det lättare att korrigera fräknarna i efterhand med en pensel eller svamp, mycket lättare att jobba i lager 🙂 så jag har gjort som jag brukar, men jobbat mer i lager än om jag har foundation på mig. kram

  Reply

  Hej och hallå! Jag såg att någon från Linda Hallberg Cosmetics, på instagram, svarade någon följare med att ni hade ett visst antal av er metallic mysteries-palett kvar följt av “when they are gone, they are gone”. Snälla säg inte att det betyder att ni ska sluta tillverka/sälja den 🙁 Har inte haft möjlighet att införskaffa min än

  Reply

  Passa på o gör det nu då, beställ från kicks där finns den dessutom till nedsatt pris!

  Reply

  Hej Line! Både Metallic Mysteries och Enchanted secrets är limited edition. De är slut på lager, men finns fortfarande i Många kicks-butiker, och det stämmer att de är slut sedan, Men det kommer annat fint, jag lovar <3 Som Sn skriver ovan så är det 20% på all ögonmakeup på kicks nu, även Metallic mysteries. kram <3

  Reply

  Hej Linda.

  Jag tänkte boka en tid hos din frisör Natalie på Creative Headz. När jag går in på hemsidan finns det flera olika salonger att välja mellan, hur hittar man till Natalie? Jag vill ha lika magiskt hår som du ?

  Reply

  Hej Emma! Nu på senare tid har jag gått till en tjej som heter Camilla på CH Hornsgatan. Nathalie jobbar på Odenplan 🙂

  Reply

  Those freckles look amazing! Do you have a tutorial on them, please?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här