Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | March 23, 2018

Linda testar | Isadora Cover up Long Wear Cushion Concealers & Correctors

*Detta är ett pressutskick och inlägget innehåller adlinks

Trenden med color correcting växer och växer. Gillar du color correcting-produkter?
Jag gillar att jobba med det på andra, men gör det inte så mycket på mig själv faktiskt.

Isadora har släppt ett gäng color correcting produkter, däribland Cover up long wear cushion concealer som finns i butik och kostar 149:-

Produkten innehåller Hyaluronsyra som är fuktighetsbevarande, Vegetabiliskt glycerin som är fuktighetsgivande och skyddande, Vitamin E samt Sfäriska Polymer som är nedmattande.
Den är transfer-proof och funkar för alla hudtyper.

Finns online just nu på Lyko.se HÄR

ENGLISH:

The trend with color correction keeps growing and growing. Do you like color correcting products?
I like to work with it on others, but not really on myself..
Isadora has released a bunch of color correcting products, including Cover up long wear cushion concealer & correctors

The products contains hyaluronic acid that is moisturizing, vegetable glycerin that is moisturizing and protective, vitamin E and spherical polymer that is mattifying.
It is transfer-proof and works for all skin types.
Available online right now at Lyko.se HERE

Cover up Long-Wear Cushion Concealers är pennor som skruvas upp i botten. produkten appliceras med en liten kudde på toppen

ENGLISH:
Cover up Long-Wear Cushion Concealers comes in pencils that are screwed up into the bottom. The product is applied with a small cushion on top

De två korrigerande färgerna ser ni längst till vänster, de heter Green Anti-redness och Peach Dark Cirkles. Den till höger är en vanlig concealer en kan blanda ut med. Jag har färgen Fair blonde som är den ljusaste av dom. Den finns även i tre mörkare nyanser.

ENGLISH
The two corrective colors are on the left, they are called Green Anti-redness and Peach Dark Circles. On the right is the concealer you can mix with. I have the color Fair blonde that is the lightest of them. It is also available in three darker shades.

Före och efter, ni ser absolut mest resultat på näsa och kring ögon. kring ögonen har jag lagt Peach och tonat ut med fingret, runt näsan och på kinderna har jag lagt Green utblandat med Fair blonde för att ta bort rött och även ge en lite highlightande effekt.
Jag tycker att produkten håller vad den lovar, det är en perfekt touch-up produkt som är enkel att ha med sig i väskan och bättra på med under dagen.

Jag ger tummen upp!

ENGLISH:
Before and after: you can see the difference clearly on the nose and around my eyes. around my eyes I have put Peach, around my nose and on my cheeks I put Green mixed with Fair blonde to remove redness and even give a little highlighting effect.
I think the product keeps what it promises, it’s a perfect touch-up product that’s easy to carry in the bag and use during the day.
I give thumbs up

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Linda testar | Isadora Cover up Long Wear Cushion Concealers & Correctors”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Personligen föredrar jag att ha en så lätt och naturlig bas som möjligt, så color correcting är nog inget för mig…

  Reply
 • jag är sugen på att testa den gröna!

  Reply
 • Jag brukar inte jobba så mycket med color correction på det här sättet utan använder bara en CC-cream som concealer och ingen foundation. Trivs bäst när min egen huds skiftningar syns lite grann, och det blir precis som jag vill ha det med CC-cream (viva la diva) 🙂

  Btw, älskar när du recenserar produkter. Gillar verkligen att du sällan sågar grejer, för jag tänker att din inställning till smink liksom lyser igenom. Du skriver ofta om att smink ska vara kul och kreativt och att man ska testa nytt och våga göra olika grejer och så, och det lyser igenom när du recenserar. Istället för att såga grejer så skriver du typ “den här skuggan är inte särskilt pigmenterad, så den passar bäst om man vill ha skira färger” istället för att kritisera det faktum att skuggan inte har så bra pay off. Det tycker jag om!

  Reply
 • Åh tack snälla, vad himla glad jag blir 🙂 jag gillar inte att såga produkter pga att alla inte har samma ändamål med dom, funkar det inte på mig så funkar det på nån annan osv. Tycker det är tråkigt att inte ge produkter en chans. <3 Kul med så positiv feedback!

  Reply
 • Har testat den denna concealer och tycker den är super under ögonen och runt näsan. Men tycker inte riktigt att den täcker mina röda ärr i ansiktet så bra, men då har jag inte testat den gröna! Det jag undrar över är om du blandar grön och natur eller om du lägger på grön först låter torka och sedan på med naturfärgen? Har länge länge letat efter något som täcker över ärren men ännu inte lyckats. 🙁

  Reply
 • Tack för tipsen, jag ska testa peach! Har alltid gillat peach för de brukar gå ihop bra med min hud.
  Jag gillar att testa med framförallt bassmink för att de kan göra en så stor skillnad som påverkar övrig makeup.
  Kan återkomma när jag testat lite.. Funderar på att lägga en beställning på den gröna också, då det skulle vara lite ovanligt för mig 😀

  Reply