Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:34 | March 24, 2018

Jag vill veta mer om er!

Alltså WOW, det har gått SÅ bra idag <3 SÅ kul ni som kom förbi, och så grymt gäng på golvet!
Och det fick mig att tänka på en sak..

Kan inte ni berätta lite mer om er själva, vilka ni är, er Instagram  var ni kommer ifrån, vad ni brinner för osv? Skulle vara så himla kul att veta mer om er!

ENGLISH:
The event went SO well today 😀 wow!
And it made me think about a thing..

Why can’t you tell me a little bit more about yourselves? Who you are, where you’re from, your Instagram names, what makes your heart beat a little extra.. it would be so much fun to know a little bit more about you 🙂


66 kommentarer66 kommentarer om “Jag vill veta mer om er!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Im just a hairdresser/salon owner from Norway with a burning desire to learn all the things life can offer. A makeup addict who loves to explore this magical world of colors and seriously talented people from all nations. Just trying to be the best version of me, and to do what I want, not what others expect me to. My instagram is @marinasande_mua ?
  Just have to add that I have been following you for quite some time and you are a true inspiration ?
  Have a great day!

  Reply
 • 38-åring som älskar färg!! Bor i Vänersborg (längst ned vid Vänern)
  Träffade dej i Stenungsund i nov ??
  Instagram: kristina.von.bromsen
  eller kvb.foto

  Reply
 • 27 år, “söndertatuerad” skönhetsbloggare som studerar till lärare.
  Bor i Trollhättan, träffade dig i Stenungsund i höstas.
  Brinner för smink och har det senaste året fastnat för allt med färg.
  Äger även alla dina produkter och väntar på nyheterna.
  Instagram: @blubbandzombie

  Reply
 • My name is Laura. We actually met like 2 or even 3 years now, ago in LA at the NYX event at they HQ :)) I was so stressed and excited to meet you, haha 🙂
  I’m actually, from across the pond – Latvia.
  That “what makes your heart skip a beat a little extra” is a hard one actually. I feel like I’ve been stuck in this kind of routine, where everything seems too ordinary. Will go to Barcelona next month, so I’m hoping it will bring me some excitement 🙂

  Instagram: @alksne

  Reply
 • 40+ och nybliven bloggare och skönhetsälskare som önskar hon hade mer skills
  än hon har men lär sig mer och mer för varje dag.
  Bor på landet utanför en liten by 6 mil norr om Norrköping med sambo och 2 katter.
  Nyligen utbildad Ekonomiassistent och letar jobb inom yrket samtidigt som jag vill lära mig mer
  om smink och sminkning för min egen skull.
  Instagram: @_mysecretpassions

  Reply
 • Hi beautiful, I’m 27 and I’m from Argentina. When I first started this makeup journey I was (and still am) inspired by your creativity and fashion approach to the makeup world. I see you like such an honest and kind person! We need more people like that! My heart raises its beats whenever I finish my work and my clients feel themselves like their best versions. I also love the many faces creative makeup gives me, this is really my art. Love you! Instagram @hadamadrinacde

  Reply
 • Hi Linda!
  I’m Maria, 23, from Portugal and I’m finishing my first degree in Educational Sciences 🙂 I’ve got a makeup Instagram, @mariaj_makeupartist , where I created various looks inspired by the work of insanely talented people, like you! Makeup makes my heart beat a little faster and doing makeup on other people, seeing them smile and love how they look brings so much joy to my life! But I also like to pamper my friends so random chocolates will appear before you if you’re my friend :p
  Wishing your makeup line reaches my country soon! ♥️

  Reply
 • Jag heter Renata och jag är 29 år. Jag var faktiskt inne på Kicks idag och såg er. Jag fick hjälp av en av dina kollegor som var så trevlig och jag köpte med mig hem en Voire penna som jag ÄLSKAR. Jag älskar smink och speciellt dina ögonpennor.
  Tack för en superbra och otrolig produkt.
  Kommer utan tvekan köpa fler.
  Kram på dig och hela ditt team

  Reply
 • Snart 24 år, kommer från en by på landet utanför Norrköping. Jag har precis flyttat upp till Stockholm i och med min praktik på ett e-handelsföretag, där jag även fått jobb som inköpare. Börjar i april efter min examen och är sååå otroligt taggad! Var länge sedan jag brann för något. Förr var det djur när jag hade det, sedan var det en kort period av löpträning. Men nu är det detta underbara företag och mitt blivande yrke!

  Reply
 • Hej! 25 år, älskar färg och form men har aldrig tid för att måla längre så försöker göra vardagen roligare med hårfärg och ögonskuggor typ haha!
  Annars så totalälskar jag mina katter och att få odla i min trädgård ? Instagram: sofiamartamaria

  Reply
 • Hej! Snart 25år. Jobbar regionövergripande i centralt patientsäkerhetsteam. Brinner för utveckling, förbättringar och gillar att slå från underläge. Glöder lite extra för att få psykiatrisk och somatisk vård att harmonisera bättre. Vill tro att jag kan göra skillnad. Älskar att få vara kreativ på mitt sätt och är 100% catlady.
  Instagram: lottanurmilehto

  Reply
 • Heter Julia och kommer från Kungsbacka utanför Göteborg, är 20 år. Har just flyttat hemifrån och studerar till Textilingenjör på Borås högskola. Har följt din blogg i många år och inspireras av dina fina looks och idéer! Har aldrig träffat dig och har tyvärr inte ekonomin för att kunna testa dina produkter – ännu. Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
  Instagram: @juliacederquist

  Reply
 • Halloj! Jag är 24 år från ett litet samhälle som heter Karlsborg som ligger precis vid Vättern.
  Jobbar med funktionshindrade och älskar det verkligen!
  Har fastnat som fan för att gå på konserter och försöker gå o se så många bra band jag bara kan. ??
  Har för övrigt läst din blogg sen jag gick i 8an eller något och är faktiskt i Stockholmstrakten i helgen. Så tänkte åka till mos imorgon och komma förbi när ni är där ?

  Reply
 • Hello Linda !

  Well Lucie here, from Geneva, Switzerland. I’m 31, work in the cultural department of a small city and have two cats (Sherlock & Mycroft) and I discovered your work about 3 years ago on youtube. I thought it was so bold, so fierce and so beautiful that I immediatly followed your IG and Youtube accounts! And you are soooo gorgeous that I didn’t know if I wanted to be your BFF or just be drop dead jealous ! My bf is tired of me showing him picture of you like “LOOK HOW COOL IT IS !!!! LOOK AT HOW BEAUTIFUL SHE IS LOOOOOOOK !!!!”
  You are a real inspiration, so badass and sweet at the same time. You are just #Goals 😉

  Reply
 • 26-årig tjej från Stockholm, följt dig sedan ett par år tillbaka främst för foundationtips när du gjorde många foundation tests! Vi har rätt lik hudtyp och jag gick till Nina Nilsdotter efter du gått där i ett halvår och fått så fina resultat. Du räddade typ mitt liv med det tipset, TACK 🙂
  Jag brinner för familj och ska gifta mig med min andre hälft nu i maj 🙂
  När det gäller smink är mitt mål att sminka mig så lite som möjligt efter åratal av sminkande för att dölja dålig hy och blonda ögonfransar/ögonbryn 🙁 Men jag älskar färg och kreativitet och blir glad av att se dig göra det du är så bra på! Kram!

  Reply
 • Hej Linda.
  Jeg hedder Bettina og kommer fra Danmark.
  Jeg er 52 år og mor til 6 børn. Jeg bor på landet med mine tre yngste børn, mine syv katte og to heste.
  Jeg arbejder på et plejehjem.
  Jeg begyndte at interessere mig for makeup for nogle år siden og fandt dig på Youtube. Synes du er så sød, smuk og dygtig?❤

  Reply
 • Mit navn på instagram er mom46dk ?

  Reply
 • Hej Linda,
  32 år, vegetarian, bor och jobbar i Göteborg. Är tjänsteperson inom byggsektorn. Följer dig framför allt via instagram men även youtube. Vill bli duktigare på smink, men lägger inte så mycket tid på att öva.

  Reply
 • På instagram heter jag derya24824.

  Reply
 • Jag är 21 år gammal, 22 i november. Jag är ursprungligen från Flen, men har även bott i Mellansel under min uppväxt och bor nu i Härnösand.
  Mitt största intresse var alltid musik och sång, fram till jag hittade din blogg för x antal år sedan. Nu är mitt största intresse makeup, men jag älskar fortfarande att sjunga.
  Jag har två Instagramkonton, ett där jag bara lägger upp bilder om mitt liv och mina katter typ och det andra där jag lägger upp sminkvideos, @polished.uddin, och jag har även en YouTube-kanal.
  Förutom smink och musik, så är mina katter mitt liv. Jag har (än så länge) tre stycken, Arwen, Éowyn och Elrond.
  Du är så inspirerande Linda och jag älskar din blogg, keep up the good work!
  Kram

  Reply
 • 22 år, bor i Finland och namnet är Nathalie. Brinner för och är duktig med allt som har med kreativitet att göra, sminkar, sjunger, målar, ritar, lagar mat, fotar m.m 🙂 älskar katter också

  Reply
 • Heej! Kommer och hejar på dig på Swedish beauty awards! Du är grym! ❤️

  Reply
 • Sally heter jag o kommer från Kristianstad. Inte långt från var du bott, Du kommer väl från Sölvesborg eller har jag fel för mig?? Är Målare från början men jobbar nu som hudterapeut. Älskar makeup o har följt dig nu i typ 5 år. Tycker du är så sjukt duktig o inspirerande.:) såg dig på Swedenrock ett år men va för feg för o gå fram o hälsa? blev för starstruck haha. Älskar dina produkter! Riktigt bra jobbat! Har infinity palette, flash crayons-rustic kit LoveLoveLove, använder infinity palette varje dag? keep up the good work! ??? @sallymossberg på instagram

  Reply
 • Clara heter jag, är en 33 årig ledarskapsnörd från Stockholm som numera bor i Lund och driver företag samt ledarskapsbloggen Bossbloggen för kvinnor som är eller vill bli chefer. Kan fortfarande för lite om make up men älskar den kreativitet som konstformen innebär. Insuper så mycket jag kan eftersom jag vill bli bättre på att uttrycka mig själv och min stil även i sminkväg. Hittas på @bossbloggen på Instagram!

  Reply
 • I’m just a working mom/student that has a passion for makeup. I currently work in sales & customer service for a company that makes electrical enclosures & I wait tables on the weekends. In my spare time I’m spending time with my 7 year old boy and my fiance, they both definitely make my heart skip a little faster. When I am not busy with them, working, or doing school work, I am playing with makeup & I recently started a YouTube channel and thought I’d give this makeup thing a try. Linda has always been a huge inspiration to me & my first makeup look I ever posted on social media was a look from you!

  Reply
 • Jag är 30, bor på Åland, grafisk formgivare. Är en kreativ och musikalisk person, och gillar smink och hudvård och myser verkligen den stunden på dagen när jag sitter och sminkar mig. Har följt din blogg sedan du var nominerad i VR blog awards första gången, och följer dina tips och rekommendationer på produkter ofta 🙂 @phamnstrom på instagram.

  Reply
 • Hi!
  I’m Sanni from Finland. I got to know you and your make up brand last Christmas when I asked my boyfriend to get me the Mood crayons. I’ve always loved doing my makeup, but about for a year now I’ve been watching tutorials and practicing more. Thanks to my instagram pictures I get to do modeling as a hobby and it’s so much fun! My name there is @sunnuga
  Have a nice day! ?

  Reply
 • I Linda
  I am Pauline I am 27 years old. I live in the south of France Biarritz. And I am beautician I work in a luxurious Spa. I would like to do the make up for ever academy for complete my savoir faire. And I follow you a long time ago I live your evolution your style and your make up are unique. My Instagram is Popo1900 because I love this century?. I send you lots of kiss.
  And just a last word, in yours videos I prefer like you speak your native language with English subtitles because your are more natural ?

  Reply
 • Jag är 25 år, bor i Finland. Studerar till samhällsvetare vilket innebär mycket läsande, planerande,skrivande-både nu och på framtida jobb. Kanske därför jag i hemlighet dras till din blogg och sminkning överlag, för att det är något fysiskt,kreativt, praktiskt, konkret som ger ett resultat du kan se. Saknar det i mitt liv, jag var en mera “konkret kreativ” person som ritade, sjöng, målade innan mina studier.
  Sminkar mina vänner och random personer på fester. Folk har börjar fråga mig om produktrekommendationer för jag läser så mycket om smink. Är inte den där typiska “beauty-youtube” tjejen, och föll för din youtube/blogg därför att du var annorlunda. Du hade edge, tatueringar, piercings. Kände att jag kunde relatera för jag är inte heller den man skulle tro att har ett sminkintresse; inga lösnaglar, löshår eller brun-utan-sol.

  Reply
 • 35 år, undersköterska som älskar att titta på fina bilder. Bor i Stockholm i en lägenhet och har ingen pojkvän.

  Reply
 • Blivande 24åring från Norrland, bosatt utanför Göteborg! Bor ensam med mina två kissekatter.
  Jobbar heltid just nu men har planer på att plugga lite så småningom. I dagsläget funderar jag även på att gå en makeup utbildning! Tycker smink är så himla roligt och jag följer dig slaviskt!

  Annars är jag en bokmal som tränar mycket och umgås med vänner!

  Vi sågs senast i Göteborg i november! Supermysigt ?

  Instagram @natliiem

  Reply
 • Emmy heter jag och bor i Sundsvall. när du kom hit till kicks så var jag in å kollade in dig men vågade inte säga hej ?? har läst din blogg i många år från när du va blond och “mindre” känd. blev inspirerad av dig redan då! jag älskar djur, hudvård, smink, träning, att resa osv?

  instagram: godistjejjen

  Reply
 • Jag är en 16 årig tjej som ÄLSKAR smink och kläder! Jag har sökt in på ett gymnasium nu till höst, med makeup och hår som inriktning. Hoppas verkligen jag kommer in!?

  På min fritid gillar jag också att spendera till med familj och vänner, och att träna på gym och vara ute och springa. Plus att skriva och läsa böcker tycker jag är så roligt och mysigt! ?

  Reply
 • Hi Linda!
  My name is Anke and I am 19 years old, I live in the Netherlands (Amsterdam). My family lives elsewhere in the Netherlands but I moved here so I can pursue my dream, becoming a make-up artist. I am doing a study here in Amsterdam to learn how to do make-up for movies, musicals, photo shoots and more. I will also be learning how to do special effect make-up, how to make wigs and mustaches, hairstyling, bodypainting and more. Influencers like you inspire me a lot and i think it’s wonderful how we can all learn from eachother! so thank you for that.

  Mua instagram: @creative.mind.mua
  Personal instagram: @anke_ter_heide

  Reply
 • Hej! Jag heter Emma, bor i en by i Jämtland & på dagarna jobbar jag på en förskola! Mitt största intresse i livet är smink, jag har läst din blogg i många år & du är en sån inspirationskälla för mig. Jag älskar det kreativa i många av sminkningarna som du gör, det tycker jag är så sjukt coolt! Mitt sminkintresse är någonting som jag vill “ta vidare” så för typ en månad sen startade jag en Instagram, dedikerad till mina sminkningar & jag bloggar även om smink! ?
  Kramar! ❤️
  På Instagram heter jag Emmas_smink & emmaalof

  Reply
 • Jenny, snart 47 år och boende i Örebro med man, barn och katter. “Arbetslös” yogalärare i livsyoga, som kämpar med ångestproblematik och depressioner, men som ändå lyckas hålla humöret uppe de flesta dagar. Sminkar mig själv väldigt sällan, men beundrar kreativiteten du visar upp, och det är därför jag hänger här. Min stora skönhetspassion är nagellack, och jag bloggade om det i flera år, men släppte det förra nyåret och lade krutet på min livsstilsblogg – det finns plats för lacken där med.
  På Instagram heter jag enligt_jenny och där hamnar det mest mat, katter och böcker, eftersom läsning är en livslång passion för mig.
  Kram!

  Reply
 • Hi, I’m Agnieszka from Poland and I’m 32. I first saw you in a vlog made by Polish youtuber (it was a launch/seminar by MUFE in Russia maybe?) and she admires you a lot and after I have checked your youtube I was bólem away. I love your short, practical and informative way about your videos and you are so talented! I only started learning more about makeup just over a year ago and I’m fully self taught from yt. So as a beginner I loved your „basics” done quick tutorials and now after I know a bit more and feel comfortable with my basics I find your bold looks so inspiring! I still don’t have enough courage to do them myself, but I hope with time….:)
  I have just asked a friend from Sweden to bring me Infinity and Enchanted Secrets palettes and I’m so excited to get them:) I love duochromes, but still don’t use them enough (I feel like I don’t know how to „properly” do that), so I’m hoping to get some serious practice with your line:) Other than that I’m a total sucker for red-orangey-coral warm-toned looks and I seem unable to do a simple subtle look (I always wind up with a smoky eye;)).

  Reply
 • Hej! Jag heter Tonje, 27år och jobbar som grafisk formgivare. Tycker om att träna, hänga med mina vänner och jobba med mitt konstprojekt där jag gör kläder av endast säkerhetsnålar. Hade varit jättekul att få till ett samarbete i framtiden – älskar ditt arbete ? min insta och mer om mina kläder hittar du på https://www.instagram.com/tonje.linnea/

  Kram!

  Reply
 • Hej, Tove här, bott i Thailand ett tag och kom precis hem till kalla Sverige. Från Norrland men har lägenhet i Stockhom. Läst din blogg i 7 år, om inte mer, haha!

  Instagram: tokkken

  Reply
 • Hej my name is Laura, I am from Frankfurt Germany and currently in the “hot exam phase” of med school. I am also part of the german airforce but “on leave” to become a doctor (I really hope I’ll pass). I got married like 3 months ago but because of med school can’t really enjoy is 😀 it’s very stressfull right now. I hope to become an urologist when i am a grown up doctor. I love musik, I am part of the Turbojugend (not sure if you know turbonegro though..) where I also kind of met my husband 😀 My heart beats a little extra when creating new stuff from old, like the time I trnsformed an old tv from the 50s to a vinyl-cabinet and everyhting realted to creating things. It sucks so much to work all day and not be able to hold what you have done at the end of the day… so I really enjoy creating stuff when I dont have to study.

  Instagram: lora_theexplorer

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag är en 40 år! ung tjej från Falun som är hemma och är mamma ledig för tillfället. Utbildat mig till makeup artist men svårt att få jobb här tyvärr. Men hoppas kunna blogga och lägga upp mer sminkbilder på min Instagram där jag heter minimaizemakeup. Kolla in den, inte många som tror jag är 40 år? Funderar även på att utbilda mig till frans stylist i framtiden. Kramizar Mini

  Reply
 • Matilda, 24 år och från Finland. Studerar utvecklingspsykologi och är intresserad av allt som har med hudvård och smink att göra. Har tyvärr inget intressant instagramkonto, så hoppas kommentaren här duger, haha. Ha de gött, hoppas du kommer till Finland igen snart så jag får träffa dig ?

  Reply
 • Hi Linda!! I’m from Mexico. I’m an engineer but I found in the art of makeup an activity that really enjoy and makes me feel good. You are the first makeup bloguer that I follow because you are so out of the basic, and inspire me to do diferents things. I hope someday to have all your products, your crayons are the best. XOXO instagram @ marchsoto

  Reply
 • Pernillasvanhem på instagram! Snart 27 år, ursprungligen från Gällivare men bor i Umeå, dock har jag hemlängtan så det blir nog kanske en flytt snart för mig och min sambo. Saknar familj, vänner och naturen. Även om jag hatar vinter och snö så är det något speciellt med “hemma”. Älskar musik, att lyssna på och sjunga. Kan tyvärr inte spela något instrument. Smink ligger mig varmt om hjärtat, önskar dock att jag sminkade mig mer. Men jag är en periodare. Har cystisk fibros och diabetes. Gillar att leka med färger och pennor också. Bullet Journal är något jag börjat lite smått med. Älskar att skriva listor. Är en stressad människa. Vill gärna skaffa barn i framtiden. 🙂

  Reply
 • Hej!
  Är snart 32 år och bor i Göteborg. Är psykologstudent på termin 2. Plugget får mig att ständigt längta efter tid för kreativitet, haha. Hade jag varit rik hade jag byggt en liten verkstad och suttit där och byggt saker (vad som helst).
  Har följt dig sen 2010 tror jag det är. Så himla roligt att se hur du har utvecklats under de här åren. Du är en fantastisk konstnär. Du är också den som introducerade flytande latex i mitt liv 🙂
  Roligt att läsa om alla andra som följer dig också.
  Min instagram är imalwaysbeyonce_

  Reply
 • Hejsan!
  Theres heter jag, jag är 22 år gammal och bor på en bondgård. Jag har alltid älskat djur och natur, att jobba på gården och ta i med kroppen. Jag jobbar på en daglig verksamhet för ungdomar med autism och älskar mitt jobb! Jag brinner för alternativ kommunikation och hur man kan kommunicera, förstår varandra och se hur andra mår, vad dom vill och vad dom tänker när det talade språket är begränsat eller inte finns. Ett annat stort intresse jag alltid haft är smink, styling och kläder. Jag har hållt på med sånt sedan jag var liten. Jag har gått en grundutbildning inom smink men det är numera bara en hobby och jag sminkar folk till bröllop, baler och fester ibland. Jag har följt din blogg i väldigt många år, du är en stor inspiration och förebild och jag ÄLSKAR dina produkter.

  Mitt personlig konto: theresengberg
  Mitt makeup konto: tesamakeup

  Reply
 • Hej!
  Kristin heter jag, 32 år, gift, två barn och jobbar natt som undersköterska på ett demensboende. Har följt din blogg i hur många år som helst och blev så glad när du startade ditt egna sminkmärke. Jag bara visste att det skulle bli grymt och än har jag inte blivit besviken 😉 Du är en stor inspirationskälla 🙂 Jag har alltid varit intresserad av smink men det har ökat det senaste året som att jag skaffade ett smink/skönhetsinriktadt instagramkonto för att få utlopp för min kreativitet (mitt konto heter @krickadollen)
  Jag har en liten dröm om att i framtiden kunna jobba som mua även om jag trivs väldigt bra med det jag gör nu. Drömma kan en ju alltid göra 🙂

  Reply
 • Erica, 27 år, makeupartist och bor i Ystad.
  Jag jobbar som säljare på Åhléns och min passion är skönhet!
  Har följt dig sen 2012 och det var du som fick mig att börja jaga min dröm att bli makeupartist, som jag sedan blev 2014 🙂
  Instagram: makeupbyerica.se

  Reply
 • Olivia heter jag, jag är snart 24 år och bor i en liten håla utanför Vetlanda som heter Sävsjö, jag är utbildad makeupartist men just nu studerar jag faktiskt till förskol lärare ? Jag älskar att leka med smink och jag älskar djur! Har två små långhåriga marsvin här hemma just nu och längtar till den dagen jag kan skaffa mig en hund!!
  Va kan jag mer berätta om mig själv… Fick narkolepsi av svininfluensa vaccinet, kämpat med att få rätt diagnos och medicin i flera år. Tog du vaccinet?

  Min Instagram: beautybyolliie ❤️
  Kramp

  Reply
 • Kram**

  Reply
 • Heter Anna är 41, följt dig nu i 3-4 år, älskar din kreativitet. Jag älskar mina två katter, tycker om att måla och rita men tappat det lite de sista åren och försöker nu hitta tillbaka till det, fått lite utlopp för min kreativitet genom att fotografera men det räcker inte. Dagtid jobbar jag på kontor. På insta heter jag annsys76. ?

  Reply
 • Hej!
  Jag heter Nathalie, är 23 år, kommer från Göteborg men är nu bosatt i Malmö sedan två år. Jag har ett stort behov av att få utlopp för min kreativitet, vilket jag oftast gjort genom att fota, rita, måla och hålla på med musik. Sedan gymnasiet har jag dock funnit min stora passion i design där jag får kombinera färg och form med problemlösning av olika slag. De senaste två åren har jag pluggat vidare inom interaktionsdesign och har nu förstått att det jag finner fascinerande med design är människans upplevelse av den, att inte bara designa en produkt eller tjänst – men faktiskt även designa upplevelser i användandet av dessa produkter och tjänster. Till hösten ska jag plugga en termin på en designhögskola i Nantes, Frankrike och är såååååå taggad på allt vad det innebär! Jag vill också tillägga att jag finner sjukt mycket inspiration i dig, både yrkesmässigt och personligt. Tack för all gnista och bra energi du ger!! Min instagram är nathaliestrindlund om du har lust att kika in den 🙂 kram!

  Reply
 • My name is Lucy Im 27 years old, Im from Costa Rica, you are so unique, I admire you so much, I have small lips and you have shown me how to rock them, and I also learn that different is beautiful. Can’t wait every day to see a different look from you. Keep breaking the stereotipes 😉 love you.

  Reply
 • Mitt namn är Ebba, fyller 21 i sommar och jag jobbar sen 1,5 år tillbaka som ungdomsledare i Missionskyrkan på heltid. Till yrket är jag egentligen utbildad djurvårdare och ska i framtiden jobba med det, min dröm! Det kommande året ska jag läsa på folkhögskola och sen får vi se vad framtiden ser ut som ?
  Älskar smink men är dålig på att experimentera. Sminkar mig enbart för min egen skull och går gärna hemifrån helt utan smink i ansiktet.

  Reply
 • Erika, 25 år, bor i solna och driver en smörrebrödbutik. Det är så inspirerande att följa dig och jag kollar ofta på dina tuturials när jag ska gå på fest osv 🙂 du har typ lärt mig allt jag kan, tack!

  @erikasjoman

  Reply
 • 25 årig norrländska som jobbar med att sälja kemikalier till forskare (lite random haha)! Smink och skönhet är min stora passion och jag har läst din blogg sen tidernas begynnelse känns det som! Har alltid inspirerats av dig något enormt 🙂 Tycker du är en av dom få vads åsikter om produkter man faktiskt kan lita på! Min instagram är @CakefaceCamie <3

  Reply
 • Naomi, 23, kort, blond, klädd i kjol för det mesta, och snart utbildad medicinsk forskare. Ursprungligen från Öland men bor nu i de mer södra delarna av landet. Jag älskar att mixtra och matcha med kläder av olika slag. Hitta nya favorit märken, nya färger, former och kombinationer som återspeglar vem jag anser att jag är. Glad, nyfiken och lite fånig! Ansiktsvård och hårdvård ligger också högt upp på min lista. Smink är underbart att fixa med, men inget jag gör ofta och brukar inte experimentera med det, utan burkar bli något åt det neutrala hållet. 🙂

  Reply
 • 21-årig tjej som just nu bor i Örebro och pluggar till Biomedicinsk analytiker. Jag är en musiknörd och har hållit på med musik i ungefär 12 år. Speciellt folkmusik har en speciell plats i mitt hjärta.
  @elinnoj

  Reply
 • hi Linda, I’m a beauty therapist student and after hours I’m helping my mum as florist. I’m from Poland. I love colorful hair and bright nails. my biggest pasioon

  Reply
 • I fucked up this one ?

  Reply
 • hi Linda, I’m a beauty therapist student and after hours I’m helping my mum as florist. I’m from Poland. I love colorful hair and bright nails. my biggest passion are mountains.
  insta: adzi_w
  love your work xx

  Reply
 • Jag är 30 år, gravid med mitt andra barn som ska komma i slutet av april. Jobbar som biomedicinsk analytiker och gör främst ultraljud och MR på hjärtan.
  Annars är mina stora intressen träning och smink. Drömmer om fjälläventyr i löparskor och fler tillfällen att gå all-in när det gäller sminkning!??

  Reply
 • @jennie_vill på instagram ?

  Reply
 • Varför skrev jag april? Haham augusti ska det va. Snurrigt.

  Reply
 • Jag är en 27årig tjejer från Växjö som jobbar som brevbärare på PostNord sen snart 8 (sjukt!) år tillbaka! Min Instagram är @johanssonjohannaa
  Jag älskar musik, smink och inredning. Vilket är en grunt bra kombination av vad din blogg är till viss del 🙂 får mycket bra tips på både smink och musik (dina titlar) vilket är väldigt roligt ?

  Reply
 • Hello Linda, here’s a fan from Helsinki, Finland. I was going to try and write Swedish but it seems like I have forgotten everything 😀 I’m a 35 year old female and make up and skincare are my dearest hobbies, which I love, sometimes even a little bit too much. I follow Korean 10 step beauty routine, and I almost always wear make up if i’m going someplace I should look presentable. You are such a huge inspiration for me, I really appreciate your work, you’re a true artist, especially those more inconvenient styles you do sometimes. I wish I was as creative! I’m still practicing, but I think nowadays my make up tends to look quite nice. I prefer blogs over YT, most of those make up videos are just too long, they keep babbling something utterly uninteresting and I hate that fake positive vibe I get from some of them. At the moment I’m learning how to make jewellery like rings and chains from recycled materials. I think I’m a bit artsy type like you, I wish I had your courage and skills, you are truely unique. I’ve seen some other make up bloggers trying to copy your style, so I guess that means you’re a big name in the industry. I just purchased my first LH beauty product ever, The Infinity palette, hopefully I’ll have lots of fun moments with it, and I hope you are bringing many new products on the market in the future 🙂

  Reply