Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | March 30, 2018

Todays look | Paradise Beef

*inlägget innehåller adlinks

God morgon finisar!
Har ni läst boken Omgiven av idioter? Ni som vet: Jag är en väldigt gul person och har lätt att få tankarna flyga iväg på annat om jag tycker nåt är ointressant och tråkigt. Men är även jäkligt bra på att multitaska och ha många bollar i luften samtidigt.
Iallafall.. Satt verkligen i ett svinbra möte häromdagen, men med ett för mig ganska tråkigt ämne, och det enda jag kunde tänka på var glitter, och hur jag skulle göra en cool glitterlook när jag kom hem, och eftersom mitt hår var ganska skitigt så kunde jag lika gärna glittra ner det också.. osv osv
Är du också sån som sitter och tänker på annat? Är du gul precis som jag?
Kan verkligen tipsa om den boken annars, den ger en bra mall över hur du enklare kan förstå personer i din omgivning som inte tänker som du gör, och även hur du själv blir uppfattad utav andra runtomkring dig.

Bas/Base
Make up store Easy Cover all mix (adlink)
Linda Hallberg Infinity palette – Cigar for freckles (adlink)

Hair & Neck
Lemonhead L.A Spacejam Paradise Beef

Ögon/Eyes
Too faced better than sex mascara

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look | Paradise Beef”

  Så snyggt! Jag älskar boken och kan även verkligen rekommendera ‘Omgiven av psykopater’ samt Henrik Fexeus (beteendevetare) böcker!
  Jag är gulgrön 🙂

  Reply

  Helt fantastisk look och vilka bilder! Jag tar personlighetsmodeller med en rätt stor nypa salt eftersom de inte har någon vetenskaplig relevans men tycker ändå det är roligt att testa dem. Utifrån Omgiven av idioter så är jag röd/gul med stänk av blått. Hade det inte varit en kul grej att tolka de olika personligheterna med sminkningar i deras respektive färg? ?

  Reply

  Förstår vad du menar! Jag läser boken och är snart klar. Älskar den! Den är typ min bibel nu fast vet att man inte helt kan gå efter den men gillar den hahha 😉 Och jag är kombon gul-grön. Har ALLTID haft svårt att ta in information om det inte är intressant.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här