Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | April 16, 2018

Bali, here I come!

 

Som ni kanske sett, så ska JAG TILL BALISURFRESA!!! Jag är SÅÅÅ taggad!

Med detta så har jag en tävling tillsammans med Lapoint på Instagram, där du och en vän kan vinna en veckas surfresa till just Bali!
Spana in min Instagram det står vad du ska göra för att tävla 🙂
Hoppas ni vill vara med!

Jag ska åka med min vän Erica, och vi ska hänga på två olika camps i två veckor. Jag kan typ inte komma ihåg sist jag var ledig så länge, och det var längesedan jag var så taggad på något!
Jag och Linus åkte till Sri Lanka med Lapoint för två år sedan och det var SÅ himla roligt, och jag träffade så mycket härliga människor!
Vi kommer gå Level 1 först och främst, och sedan kanske gå level 2 andra veckan.

Vi kommer även köra yoga, och massa andra kul aktiviteter som Lapoint kommer anordna under veckorna.
Hoppas att ni vill hänga med på resan!  Och är okej med att det nog inte blir så mycket smink då 🙂
Vi åker från mitten av juni, och då blir det nog en del resebilder då!

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Bali, here I come!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt med Bali! Ska dit om tre veckor 😀 Superpepp! Tänkte eftersom att du reser en hel del -kan inte du göra ett inlägg om vad du brukar göra när du sitter på planet eller mellanlandar och väntar på att gå på nästa plan vid mellanlandning? Vad är dina bästa tips för att fördriva tiden? 😀

  Din blogg är helt underbar, och du är en sådan inspirationskälla! Keep up the spirit!

  Reply
 • Åh så kul! Jag reser mestadels korta sträckor utan mellanlandningar, men när jag väl mellanlandar så brukar jag ha fruktansvärt tråkigt.. haha, men brukar väl sätta mig nånstans och äta, kanske kollar jag på lite film eller serier på datorn, eller så spelar jag spel på mobilen typ. Kanske ska göra en live när vi åker iväg? för vi har en 8-timmars mellanlandning då! På planet försöker jag sova för det mesta, och rensa mobilen från skit. 🙂 Kram på dig!

  Reply
 • Tack! 😀
  Ja, vad kul 🙂 Vore roligt att se.
  Den med rensa mobilen var ny. Bra och välbehövligt. tack för tipsen.
  Kram!

  Reply