Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:53 | April 22, 2018

Bloggar jag för mycket?

Tjoho!
Hade en helt magisk dag med Tess igår och det var såååå skönt! Verkligen välbehövligt med Spa! Det var SÅ fint på Yasuragi med, hade ingen aning att de byggt om där..
Gick och la mig tidigt och sov länge idag 🙂

Kom att tänka på en grej igår när vi pratade om våra bloggar.. Tess var nominerad i en tävling med sin blogg i England och hon hade fått höra att hon “bloggade för ofta” och då gjorde hon 10 inlägg i veckan, vilket är 1,4 inlägg om dagen.
Jag har ju typ gjort tre inlägg om dagen sedan jag började blogga.. det är 21 inlägg i veckan
Tycker ni jag bloggar för mycket? blir det jobbigt att scrolla mellan alla inlägg? Borde jag blogga mindre? typ två inlägg om dagen? eller då typ 10 inlägg i veckan?

Jag vill gärna höra er input på detta, vad är rimligt egentligen?

 

ENGLISH:
Hey
Had an amazing day with Tess all day yesterday at the spa!
Went to bed early and slept for a long time 🙂

I was thinking .. Tess was nominated in a contest with her blog and they told her  she was “blogging too often” and then she made 10 posts a week, which is 1.4 posts a day.
I make like three posts a day since I started blogging. There are 21 posts a week
Do you think I blog too much? Should I blog less? two posts a day? or 10 posts a week?

I would like to hear your input on this, what is reasonable?


31 kommentarer31 kommentarer om “Bloggar jag för mycket?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Synes ikke du blogger for mye! Kunne godt tenkt meg flere innlegg av og til 🙂
  Tenk før da det va så stort å nytt, da blogget jo folk opp til 4-5 innlegg om dagen!

  Reply
 • Hellre få och välgjorda än många bara för att! Jag kan tycka att 1 om dagen räcker fint, ibland fler om man känner för det! 😀

  Reply
 • +1 på ovanstående kommentar! Hellre kvalitativt. Men tycker inte heller att det stör 🙂

  Reply
 • Jag tycker det är alldeles lagom som det är nu, inte färre!

  Reply
 • Jag tröttnar fruktansvärt fort på bloggar som uppdaterar sällan, och eftersom jag hängt här sedan jag gick på högstadiet (är 22 nu), så säger det väl en del om vad jag tycker om din uppdatering 😉 Keep up the good work, kör på det som känns bäst för dig, och strunta i vad “folket” tycker, det kommer avspegla sig på innehållet <3

  Reply
 • Jag tycker din blogg är väldigt trevlig att läsa (dessutom väljer man ju som läsare vilka inlägg man vill läsa.. om du förstår vad jag menar!)
  Jag tycker att en riktigt bra bloggdag på din blogg är när du kör: 1 sminkning i bilder (hur du ens hinner detta) antingen på dig själv eller någon annan, samt 1 inlägg där du beskriver vad du ska göra den dagen alt ett där du sammanfattar dagen. En bonus är om du kommer med ett inlägg till med tex outfit.
  Tack för en fin blogg!
  //Sölvesborgläsare

  Reply
 • Jag tycker att det är bra som det är nu, men så är jag inne flertalet ggr om dagen och läser/kollar det du skriver. Något jag däremot skulle önska gällande sminkningarna du lägger upp är om du kunde fota dom på ett sådant sätt att man ser sminkningen mer, typ ngn bild med stängda ögon..? Dina bilder är jättesnygga, men ibland är det lite svårt att se detaljerat ifall man skulle vilja försöka återskapa sminkningen 🙂

  Reply
 • Gillar att du lägger upp flera ggr om dagen! Tycker absolut du ska fortsätta med det så länge du vill??

  Reply
 • För mycket?? Jag tycker nästan du bloggar för lite ? man lessnar betydligt mycket snabbare på bloggar som sällan uppdateras än tvärtom! Så keep up the good work ?? ett önskemål är lite mer personliga inlägg (så långt du tycker det är ok såklart), än att kanske endast lägga upp dagens look tex ☺️

  Reply
 • Neeej börja inte blogga mindre, det är perfekt som det är nu 😀

  Reply
 • Jag tycker du bloggar lagom mycket, som någon skrev här, att hellre färre med bra och genomtänkta inlägg. Keep up the good work ?

  Reply
 • Jag tycker att du bloggar lagom mycket! Kör på bara!

  Reply
 • Tycker också det är bra som det är! Inte färre!?

  Reply
 • Jag tycker du uppdaterar precis lagom. Men om du ibland inte orkar uppdatera så ofta så gör inte det något 🙂

  Reply
 • Nej du bloggar precis lagom mycket 😀

  Reply
 • Jag tycker att du bloggar lagom! Känner du att du har tid så fortsätt som du gör ☺❤

  Reply
 • Jag tycker du ska uppdatera så ofta/sällan du själv känner för.
  Älskar din uppdatering om “todays look” och ser alltid fram emot den.
  Sen är det också nice att få hänga med i din vardag och se vad du sysslar med på dagarna. Både i jobbet och till vardags.
  Håller med andra som kommenterat att det alltid är roligare med en bloggare som uppdaterar ofta 🙂

  Reply
 • Precis! Ibland jobbar ju Linda säkert med andra saker, typ smink event, LH cosmetics osv, och jag tycker inte att man behöver uppdatera lika ofta i alla perioder 🙂 Om LH cosmetics tar mycket tid kanske man lägger mindre tid på bloggen. Helt okej att det bara skulle vara ett inlägg om dagen i vissa perioder tycker jag.
  Tycker det är viktigast att vi mår bra och att vi har tid att ta vara på oss själva och bara får stänga av ibland. Tycker det har blivit speciellt viktigt/tydligt nu efter det som hände med Avicii. Har själv tagit det extremt hårt trots att jag inte kände honom personligen… kanske eftersom jag själv mått väldigt dåligt en period i mitt liv, men också för att han blev så pressad att jobba hårdare, och tillslut blev stressen bara för mycket. Det är helt ohållbart att alltid vara helt uppkopplad och tillfredsställa alla andra. Tror personligen att det är extremt viktigt att bara stänga av och tänka på sig själv ibland <3

  Reply
 • Hade folk tyckt att du bloggade för mycket så är jag helt övertygad om att du inte hade missat det, o därmed hade du inte behövt ställa frågan? Jag tycker det är lagom! Kram❤

  Reply
 • Jag tycker du bloggar alldeles lagom, det är mysigt att sitta och scrolla lite, än att direkt behöva byta sida för att det inte fanns något nytt..
  Fortsätt med ditt grymma jobb! 🙂

  Reply
 • Hej! Har följt din blogg sedan 2010 och upplever inte att du bloggar förmycket. Jag tycker att du har alldeles lagom många inlägg. Tack för all inspiration du har delat ned dig med åren.
  Du är så otroligt duktig och verkar vara en riktigt härlig människa.
  /M

  Reply
 • Tycker du bloggar precis lagom! Så länge du inte känner press och att det blir jobbigt för dig, så får du väldigt gärna fortsätta som du gör nu 🙂

  Reply
 • Verkligen inte! Du är en av de få bloggar som håller din blogg uppgraderad vilket jag gillar. Finns alltid något nytt att läsa! Min absoluta favorit blogg har du! Keep up med att vara bäst! <333

  Reply
 • Hej Linda. Låt aldrig bloggen bli ett måste. Gör det som känns rätt för just dig. Du är inte mer än människa och du vet vad du mäktar med. Nog för att fansen vill och önskar – men det är ju din blogg, DU bestämmer.
  Kram och tack för din blogg (oavsett antal uppdateringar du gör dag/vecka)

  Reply
 • Tycker absolut inte du bloggar för mycket. Dina inlägg håller alltid bra kvalité, vilket är det viktigaste precis som många andra också sagt. Du ska så klart göra det som känns rätt för dig och blogga så mycket/lite som du vill. Jag ser alltid fram emot dina inlägg och dina åsikter om nya produkter som släpps på marknaden, mycket för att dina egna produkter är super och vi vet vad de gör. På det sättet kan man översätta dina åsikter om andra prylar till LH och då veta precis vad man får.
  Keep up your awesome work <3

  Reply
 • Tycker också att du bloggar lagom mycket och har en bra mix i innehållet. Om du däremot inte hinner eller orkar hålla det tempot så är det dock viktigt att du minskar ner på det! Tror inte någon här hade misstyckt om så skulle vara fallet.

  Den ultimata mixen för min blogg vore egentligen att uppdatera två gånger om dagen. Men det hinner jag inte med så därför blir det en gång om dagen (om inget oförutsett dyker upp). Tänker att det är bättre att blogga hållbart och långsiktigt ?

  Reply
 • Neeeej! Du bloggar inte för mycket! blogga på så man har nåt att göra:), de är ju det bästa som finns när det alltid finns nytt innehåll! Man blir ju galen om det minskat eller inte kommer något. Så om du orkar och tycker det är kul? KÖÖÖR puss

  Reply
 • Tycker du bloggar precis lagom! (Så länge det inte är en belastning för dig såklart!)

  Reply
 • Jag tycker att det är roligt att du uppdaterar mycket och man är alltid spänd och jag tycker att det alltid är spännande att gå in och läsa din blogg! Gillar att du blandar look of the day, recensioner, tips med lite mer personliga inlägg om din vardag, dina intressen och tankar. Älskar även när du lägger upp bilder på dina kläder! Du har snyggaste stilen ?✨

  Men självklart ska du inte behöva känna att du måste blogga om du är trött, ledig eller bara inte har energin t.ex. Alla behöver vi vila och bara göra det vi känner för ibland.

  Reply
 • Bloggers can never blog too much!! You, in particular, please don’t slow down! You can even post more frequently if you want/can!

  Reply
 • Nej du bloggar inte för mycket!! Det är ju en bra uppdelning mellan dagens look, testade produkter osv…själv gillar jag inte för långa eller “blandade” inlägg, mycket bra med 2-3 uppdelade på ämne istället för 1 blandat!!

  Reply