Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | April 23, 2018

30 seconds to mars

Igårkväll.. wow.. såg 30 seconds to mars för fjärde gången och börjar känna mig för ett lite smått galet fan som går på vartenda konsert.. Men att se dem live är så fantastiskt! Dock så är det sjukt tråkigt att de kör utan Tomo :(… Men annars, wow. De körde några nya låtar, men mest klassiker. Och vad är härligare än att gå på en konsert när en kan sjunga med till ALLA låtar!
Hoppade upp och ner som en galning och var SÅ svettig!
30 seconds to mars är inte bara konsert, det är verkligen underhållning på hög nivå, varje gång!
Och så dedikerade de låten “Rescue me” till Aviici, det var väldigt fint!

Efteråt så hade vi meet and greet med Jared och Shannon, det kändes så konstigt, och jag var så jäääävla nervös.. minns typ inte ens vad jag sa. Och Shannon sa att jag hade cool jacka.. TVÅ gånger, kommer aldrig tvätta den jackan, haha.. alltså huuur töntig är jag? som ett barn på julafton..
Men att få träffa ett band som en lyssnat på i över 13 år (ända sedan A beautiful Lie kom ut), är helt magiskt, deras musik har betytt så mycket för mig genom glädje, kärlek, tårar och ilska, och även Jared som skådespelare.. Så detta kan ha varit en av de bästa dagarna i mitt liv typ, ja.. det är nog så!
Tack till Universal Music som träffade så jävla rätt och gjorde detta möjligt, är så in i helvetes tacksam! finner inga ord. Trodde aldrig att detta skulle hända.

Jag är så jävla glad så jag skulle kunna börja gråta
Hoppas vi ses på konserten i Augusti Mars-fans! <3

ENGLISH:
Last night .. wow .. I saw 30 seconds to march for the fourth time and start to feel like a little crazy fan going on every concert .. but watching them live is so amazing! However, Tomo (guitarist) was not there, and it’s sad. But otherwise, wow. They did some new songs, but most classic ones. And what’s more beautiful than going to a concert when you know ALL of the songs!
Jumped up and down like a crazy person and was SO sweaty!
30 seconds to March is not just a concert, it’s really high-level entertainment every time! They also dedicated the song “Rescue me” to Aviici <3

Afterwards, we had met and greeted Jared and Shannon, it felt so weird and I was sooooo nervous ..
Shannon said I had cool jacket. TWO times, never will wash that jacket, haha ​​..
But to meet a band I’ve listened to for over 10 years (ever since A beautiful Lie) is absolutely magical, their music has meant so much to me over the years, and even Jared as an actor. So this may have been one of the best days of my life. yep

Det klassiska ballonghavet


7 kommentarer7 kommentarer om “30 seconds to mars”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår precis känslan, fick möjligheten att träffa mitt favoritband för några år sen och det är fortfarande en av de största höjdpunkterna i mitt liv!

  Reply
 • Åh, underbart!! Har också lyssnat på dem länge men tror att det var 2007 som jag fann deras musik, när jag var 14 år gammal. Kunde tyvärr inte gå på konserten nu men MÅSTE gå när de kommer till Grönan. Vilken är din favoritlåt av deras senaste album? 🙂

  Reply
 • De är fantastiska.. SÅ synd med Tomos “avhopp” eller vad det är.. blir ju liksom lite tomt utan gitarrist 🙁
  Jag gillar Hail to the Victor, Rescue me och Dangerous night bäst tror jag.. kan inte välja en 🙂 vilken är din? kram

  Reply
 • Ja jag håller med! Hoppas han hakar på igen 🙁 åh, Det är mina favoriter med! Men tror att jag får välja Rescue Me om jag måste välja en… 🙂

  Reply
 • Jag var också där. Första gången jag såg dom men absolut inte sista. Wow vilken kväll det var! <3

  Reply
 • det var heeelt amazing! första gånge jag såg dem men det är verkligen den roligaste spelningen jag varit på, så taggad för spelningen på grönan!

  Reply
 • visst är de fantastiska?! ännu bättre när Tomo var med 🙁 hoppas han kommer tillbaka!

  Reply