Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:27 | April 29, 2018

Todays look | Blossom

inlägget innehåller reklamlänkar och reklam för Linda Hallberg Cosmetics

Halloj!

Hade verkligen en heldag på stan igår. Åkte in vid typ halv elva, skulle vaccinera mig, men blev osäker på om jag redan hade vaccinet eller ej, så det blev inget, sen så var jag med i ett radioprogram i P3 vid 14-tiden, lyssna på det HÄR om ni vill veta vad det finns för roligheter i min telefon 🙂
Sen så gick jag och Erica på stan till typ 18.. och därefter fick jag ett sms av Osccar som satt hemma hos en vän och drack bubbel, så jag gick dit och sa hej en sväng, sen åkte jag hem, lagade mat och gick och la mig.

Bas/Base
Make up store Loose smoothing powder (reklamlänk/adlink)
Emite Correct and conceal (reklamlänk/adlink)
Linda Hallberg Infinity palette – Andromeda, Virgio (reklamlänk/adlink)
Linda Hallberg Blossom oil – on cheeks (reklamlänk/adlink)’

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Cool Mood Crayon (reklamlänk/adlink)
Isadora grand Volume Lash Curler (reklamlänk/adlink)

Läppar/Lips
Linda Hallberg Blossom oil – on cheeks (reklamlänk/adlink)

 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays look | Blossom”

    Oj va du va lik Hedda Stiernstedt i Vår tid är nu, med luggen och sminkningen! Jättefint verkligen!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här