Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:20 | April 29, 2018

Veckans favorit?

Åh.. jag känner typ att jag har sån dipp nu i min kreativitet, och det är SÅ irriterande, känns som att allt typ ser likadant ut.. tror det lätt blir så nu när jag har så mycket annat att jobba med, och haft två täta lanseringar med LH.
SÅ, nu vill jag veta! Vilken typ av looks saknar ni? vad vill ni se?  Jag älskar ju när ni kommer med tips, för ibland behöver jag en spark i arlset för att få tummen ur så att säga..

ENGLISH:
I feel like I’m in  a creative block atm..And it’s really frustrating! Feels like everything looks the same.. and I think its because I’m doing so many other things right now, like with LH.. all the launches and everything.
So.. I want to know! what do you think is missing here? I LOVE when you guys are coming with tips, sometimes I need some inspiration from you guys sometimes 🙂


12 kommentarer12 kommentarer om “Veckans favorit?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kändislooks är alltid skoj! Kanske prova lite sån där när man verkligen skuggar och målar om ansiktet för att det ska bli likt personen.

  Reply
 • Skulle gärna se något där du bara gör prickar men så att det blir något mönster av det. Vet inte om du förstår vad jag menar, men liksom bara jobba med prickar, kanske i olika storlekar och olika färger.

  Reply
 • Guuuuult, gult är alltid en bra idé ?

  Reply
 • jag är feg och konventionell och gillar dina everyday-looks med en twist!

  Reply
 • Hej! Jag ska gifta mig i sommar och har tänkt att jag ska sminka mig själv inför den stora dagen för att få till det exakt som jag vill 🙂 Skulle vara kul om du kunde göra en brudinspirerad makeup och gärna lite tips på produkter/sätt att förlänga hållbarheten på sminket nu inför sommaren och alla dess tillställningar!

  Kram Amelle

  Reply
 • Djurriket- finns ju så mycket former, mönster och färg att hämta inspiration från.

  Reply
 • Nr 5 är favoriten och jag skulle gärna vilja ha en tutorial på den looken.

  För att hitta tillbaka till din kreativitet tror jag att du behöver göra saker för din skull som du gillar att göra som inte är jobbrelaterat. Vad det är och vad du behöver, vet bara du.

  Reply
 • Looks inspirerade av favoritfilmer eller konstverk.

  Reply
 • 4
  6
  7
  <3

  Reply
 • Kanske varianter eller inspirerat av tecknat, som t ex Disney figurer. Som man kan göra Till en maskerad. ?

  Reply
 • Something gothic and a little horror. Smudgey and dirty and black and gray and red and smeared and a little bit ugly.

  Reply
 • Number 1 and 7 =)

  Reply