Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | May 2, 2018

Todays look – Gold & flys

inlägget innehåller reklamlänkar

God morgon!
Fick sånt jäkla flow igår! Städade “skräpskåpet” i köket och hittade massa stenar. medan jag städade satt jag och typ målade upp denna sminkningen i mitt huvud. Kunde typ inte vänta på att få sätta mig och sminka!
Är SÅ nöjd med hur det blev och ville inte tvätta av mig 🙂

Bas/Base
Danessa Lyrics Vision Cream Cover N02
Danessa Myricks Colorfix Primary Yellow
Linda Hallberg Enchanted Secrets – Ethereal (reklamlänk/adlink)
Rhinestones & Pearls from Panduro
Flys/bees from Monki


8 kommentarer8 kommentarer om “Todays look – Gold & flys”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här