Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:40 | May 3, 2018

torrshampo med unicorndoft

Jag tröttnar snart på mina egna torrshampoinlägg, men MÅSTE visa er detta från märket Co Lab jag hittade på H&M förra veckan.

Såg bara att det stod “unicorn fragrance” och jag blev lite nyfiken, doftade på den och DOG.. den doftar som en dyr parfym typ.
Den är dessutom vegansk, och cruelty free. Tror den kostade typ 50 spänn eller nåt. Minns inte ordentligt.

Den ger ingen vit känsla i håret, vilket är asnajs! Dock gör den tyvärr inte sådär jättemycket annat för håret heller, litegrann, men inte supermycket, så den blir typ mer som en hårparfym med en hint av torrshampoo. Men det är fine för mig 🙂 Vill mest spraya in hela mig i den här. Den doftar plommon och vanilj.

JAG VILL HA DENNA SOM PARFYM! VEM KAN GÖRA EN SÅN TILL MIG?

Nelly.com har Co Labs andra torrshampoon HÄR, men inte just detta verkar det som.

ENGLISH:
I’m getting tired of my own dry shampoo posts.. haha, but I MUST show you this from the brand Co Lab I found at H&M last week.
Just saw “unicorn fragrance” and I got a little curious, smelled it and died .. it smells like an expensive perfume. It’s SO GOOD
It is also vegan, and cruelty free. Think it was like 50 SEK or something. Do not remember properly.
It does not give a white feel to the hair, which is amazing! However, unfortunately, it does not do that much as a dry shampoo either, a little bit, but not much, so it’s more like a hair perfume with a hint of dry shampoo. But it’s fine for me 🙂  I want to use it as a perfume all over my body! It has a scent of plum and vanilla
Can somebody make me a perfume that smells like this?


5 kommentarer5 kommentarer om “torrshampo med unicorndoft”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh TACK för tipset!!! Det låter som en doft jag skulle älska!! <3

  Reply
 • Ååh verkar så najs! Måste gå och dofta på den och kanske även köpa den, hehe. Har ett från Aussie nu som jag inte tycker om doften på, blir liksom inte att jag använder den p.g.a. det men ska nog försöka använda upp det ändå, haha..
  På tal om parfym och din lilla fråga om nån kan göra en sån parfym till dig, haha, så läste jag i senaste VeckoRevyn om hur man kan göra sin egen ekoparfym! Jag har faktiskt på min bucketlist att en dag göra en egen parfym och jag trodde inte det var så enkelt. Man ska bara blanda ihop lite eteriska oljor och någon slags alkohol man kan köpa på Apoteket tydligen – om man vill göra sprayparfym, fanns om hur man kunde göra på andra sätt med. Är så grymt taggad på att testa det! Ska nog ha blåbär, cederträ och talldoft när jag gör min, mmmmm!

  Reply
 • Måste nog testas trots att jag blev kär i torrschampot från Amika som vi fick med glossyboxen i mars tror jag. Amika gjorde det jag vill att ett torrschampo ska alltså gjorde mitt hår renare i flera dagar utan att bli det minsta stävt eller se dammigt ut.

  Reply
 • Köpte din blossom oil idag. Måste bara säga wow! Vilken underbar produkt och vad fräsch den ser ut med blommorna i! ?

  Reply
 • Åh vad glad jag blir!! 😀

  Reply