Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | May 28, 2018

Q&A for my vlog

Halloj!
Vloggen är i full gång och jag tänkte jag ska ha en Q&A någon gång under veckan!
Så ställ frågor, högt och lågt, så ska jag försöka svara på dom 🙂

Hey!
The vlog is on! and I’m thinking of having a Q&A at some point during the week, so I’m going to collect some questions from you guys!
So start asking questions NOW 🙂

 


23 kommentarer23 kommentarer om “Q&A for my vlog”

  Hi, hva slags piersing er det du har midt på halsen? Hvordan holder den seg? Ser veldig fint ut! Jeg her der en stygg arr etter thyroidea operasjonen, som jeg vil hjemme men ikke sikkert hvordan! Takk for svaret 😉

  Reply

  What advice to do you have for someone who wants to wear more bold makeup but is a bit scared to?

  Reply

  Har ett ögonlock som hänger mer än det andra och har supermycket komplex över detta. Har du några tips till om man har hooded eyes/ett hooded eye när det gäller sminkningar?? Vill såå gärna börja med smink och tycker dina när du tar ut svängarna är superhäftiga. Vet dock att det inte skulle se alls lika bra ut, eller om det ens skulle synas alls, pga ögonlocken täcker. (Detta bidrar även till asymmetriska ögonbryn vilket är ännu ett problem). Kram!

  Reply

  Hey! How did you know you wantes to dedicate to makeup? Have you ever had doubts? Kisses from Spain! 😘

  Reply

  Are you planning on creating a vegan foundation some day? Love u❤️

  Reply

  Vilka hårprodukter gillar du mest att använda på kunder? Skulle du kunna visa din sminkkollektion i en video? Älskar din kreativitet😍❤️

  Reply

  How to start doing makeup on other people? I’m a bit shy and I dont have high budget, so I’m afraid of using more affordable makeup, because it seems unprofessional:/ Greeting from Poland:) Love your creativity <3

  Reply

  Om du fick välja en hårfärg att ha resten av ditt liv , vikken skulle d va ?

  Reply

  Hey Linda! Lemme know if you need any camera help. I just upgraded my video kit to a sony a7riii and some fancy zeiss lenses 🤩

  Reply

  Du provade på att lägga lite fillers i dina läppar för ett halvår sedan. Jag tycker att det blev fint men tycker också att du var lika fin innan du gjorde det. Är nu nyfiken på om det är något du känner att du vill fylla på igen iframtiden?

  För mig känns alla skönhets behandlingar lite som en balansgång (iallafall för oss som inte får det erbjudet gratis som spons). Det mest dyra och ”drastiska” jag har gjort är en carbon peel som jag gjorde när det var 25% rabatt. Det kostade ändå 1800kr och även om min hy kändes fin och ren ett tag efter (dock bara en halv vecka innan den kändes ”som vanligt” igen) så tycker inte jag att resultatet motsvarade priset. Jag vet att man ska få bäst resultat om man gör en serie med tre behandlingar men när man efter första behandling känner att nja, mer dyrt än bra – så blir man ju inte särskilt motiverad att lägga ner tusentals kroner och hoppas på bättre resultat dom andra gångerna.

  Och när vi ändå är inne på behandlingar – är det något som du har gjort som du verkligen känner WoW, det här var verkligen värt pengarna som gav förväntat resultat? Vill minnas att du bl.a. gjorde någon slags skinbooster för ett bra tag sedan.

  Reply

  Hi Linda!
  What do you like to do in your free time besides your amazing artistry!? We would love to get to know about you!
  Love you!

  Reply

  Did you did your whole things of make up by your own? Or you have someone cheering you up?
  Cz sometimes when we do our passion nobody will stand for us.

  Reply

  Hi Linda,

  I love to take pictures, I’ve been doing that for years. I would like to finally post my pictures on a blog, but have no experience except Instagram. I do not know if I want to create a blog myself or Post only on Instagram. I want to have a beautiful page where i can have real followers and where i can connect to them.

  I’ve been busy for years to find a look for myself. I love the grunge look. I do not know where to start. I just want to be happy with myself and not get upset after shopping because I do not feel like it.
  What would you do in my situation?

  Greetings from Germany
  Maria

  Reply

  When you started to think about your own brand and how many time it took to prepare first product? What the preparing (I mean choosing formulas, colors etc) process looks like?

  And second no-makeup question.
  Do you like your country – if you could choose one place to live in where would it be?

  Regards from Poland
  Julia

  Reply

  Please Can you film a video on how you take and edit your pictures. I love your art!

  Reply

  For a beginner beauty blogger who does makeup especially, which one do you think would be better for them to be successful – a blog or YouTube?? I find that most people prefer to watch these days and not read, and I’m not bold enough for YouTube yet. I need your advice please. Thank you!

  Reply

  Could you as a brand owner please explain the procces from an idea in your head to the finished product. I would be very interested to learn some more about the behind the scenes of the beauty industry.

  Lots of love

  Reply

  Hi! I’ve been following you on IG and YouTube for a while now. I absolutely adore your artistry! Not sure if this was asked before but how did you get into the makeup industry?

  Love from Malaysia!

  Reply

  Hi) Could you pls tell us something about your early life and show children’s photos?

  Reply

  Hej Linda! Vilken ansiktsprimer tycker du är bäst om man har stora porer? 😀 Du är grym 😍

  Reply

  Hi Linda,

  I admire you so much – I REALLY love your work!
  I’m a makeupartist but I have no experience with taking pictures of my self. I want to start doing that so do you have any tips on how to take pictures? I have a soft box, but I struggle with angels and background. I’ve seen your video about this topic but I would like some tips about angles, what program you edit your fotos with and how you change background color? And do you take pictures against a white wall or is is a backdrop?

  I know this was a lot of questions but I hope you’ll have the time to answer.

  Best regards
  Camilla

  Reply

  Hi Linda! I`d love to ask you what are your best tips for time management and productivity as well as energy boost as a creative? what techniques do you use to manage your time and keep track of all projects, social media, etc to avoid losing control or feel overwhelmed?

  Kind regards
  Negin

  Reply

  Hej!
  Jag undrar om du vill prata lite om smink och problemhy? Jag har själv det och känner att jag ”måste” sminka mig och tycker att det är väldigt jobbigt att gå ut utan smink. Hur gör du? Eller kör du bara på som vanligt? Jag tycker att det är så skönt att följa en skönhets-person som inte har porslinshy och rockar allt ändå!!!! Tack för det! Du är grym!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här