Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | June 4, 2018

Todays look | Nothin’ ’bout me is ordinary

 

God morgon! Ny vecka, nya tag! Imorgon är det ju även NYX nordics face awards och jag sitter i juryn i år igen 🙂 och förhoppningsvis så blir det ingen brand i år som förstör alla mina kläder.. shit.. tänk att det är ett år sedan det brann nu. och allt är fortfarande inte klart här.. helt sjukt vad lång tid allt tar..

Denna look är inspirerad av en look jag såg på instagram igår hos @dianaionesco
Älskar enkla looker som den här.

ENGLISH:
Heey! New week! yay! tomorrow it’s time for NYX nordics face awards and I’m in the judge this year again 🙂 Hopefully there will be no fire today.. I mean.. wow… the fire was one year ago.. :-/ time flies!
This look is inspired by @dianaionesco

Bas/Base
Danessa Myricks Vision Cream Cover N03 & N01
😉
Linda Hallberg Infinity palette – Milky Way (reklamlänk/adlink)

 

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Black Core Crayon (reklamlänk)
Urban Decay Troublemaker mascara (reklamlänk)

Läppar/Lips
A little bit of foundation & Milky Way from the infinity palette


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här