Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:25 | June 7, 2018

Todays look | Red diamonds

Alltså.. det är lite konstigt hur nedstämd jag blir varje år det är Sweden Rock och jag inte har möjlighet att gå, detta blir andra året i rad nu.
Var och såg Marilyn Manson på Grönan igår och fick iallafall en liten dos utav musik. Blev glad då, men nästan ännu mer nedstämd när jag insåg att det inte var fler konserter.. jag MÅSTE verkligen gå nästa år. har vi några andra rock-älskar här inne?
Idag ska jag nog till tandläkaren igen pga att jag är lite nojig över att ha fått en “dry socket” efter tandutdragningen.. har haft så jävla ont så jag har liksom knappt stått ut, nu har det dock varit okej i två dagar, men känner ändå att jag vill gå och kolla det. För såhär har det aldrig varit efter en tandutdragning förut.

ENGLISH: This is so weird.. every year when it’s time for Sweden Rock I get a little bit sad because I can’t go.. this is the second year in a row 🙁
Saw Marilyn Manson yesterday and got a little bit of music.. but it made me sad that it was it..  I really need to go to Sweden Rock next year.. I need it to feel good! Do we have any rock lovers in here?
Today I think I’m going to the dentist again.. I’m scared that I’ve got a “dry socket” after my tooth extraction.. I’ve been in such pain and I never experienced this kind of pain after tooth extraction before.. It’s been okay fot two days now.. But I still think I should go..

Bas/Base
Danessa Myricks Vision Cream Cover N03 & N01
Make up store Loose smoothing powder (reklamlänk/adlink)
Linda Hallberg Infinity palette – Milky Way (reklamlänk/adlink)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Anger Mood Crayon (reklamlänk)
NYX professional makeup glitter primer (reklamlänk)
The Gypsy Shrine Red Diamond
House of lashes Natalia
Urban Decay Troublemaker mascara (reklamlänk)

Läppar/lips
Motives cosmetics matte mavens Reveal me


4 kommentarer4 kommentarer om “Todays look | Red diamonds”

  First of all, hope you feel better soon. Ask for more potent pain meds!

  Second… I love rock and you swedish people seem to have this rock gene 😀 The hellacopters, lucifer, horisont, ebbot lundberg <3 so much love!
  And I would totally love to go to sweden rock as well, so i feel ya!
  Right now I listen to a tone of a band called "post animal" (very tame impalaish but as good as they used to be before pop infected kevin parker 😀 ) and a lot of Ty Segall (somekind of rocknroll wunderkind from california)

  Reply

  Du får se till att komma nästa år! Av olika själ är jag inte heller på insidan i år och ja… det är en bit som saknas av året när man inte är där.
  Angående andra konserter… du ska inte se 30STM på Grönan? Hade sååå gärna velat se dom i min gamla hemstad Toronto igår, men man hinner inte allt.

  Önskar dig en underbar helg och höjer mina horn i din ära!

  Reply

  Hope you feel good… I have a plan to the same and I’m a little bit afraid so it will be a challenge 😀😂 p.s. Of course three are some rock and metal lovers here, I am one of them and I must admit that I love Opeth and Katatonia although Polish metal bands are powerful as well 😉 greetings and hugs from Poland! I love what you do 😊😘❤️

  Reply

  Sorry for some twisted words- I use T9 and it often change the words 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här