Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | June 10, 2018

This weeks favourite

Till söndagsfrågan: Vilken är veckans favorit? Känner att jag är i en sån jäkla svacka just nu, antar för att det är fint väder, och nära till semestern. drar ju till Bali nästa helg, känns sååå konstigt, och det kommer vara jobbigt att ta ledigt.. Men SÅ kul

ENGLISH: Which one is this weeks favourite? I feel like my inspiration is just fading.. and I guess it’s because of the weather, and also because it’s really close to my vacation! Going to Bali next weekend!!


7 kommentarer7 kommentarer om “This weeks favourite”

    Nr 1 tycker jag är extra läcker! Älskar den mintgröna, pastelliga ögonskuggan som påminner mig lite om 80-talet när jag var tonåring 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här