Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | June 11, 2018

Digital masterclasses

jag har en fråga till er..
Jag frågade detta på Instagram också, men känner att jag vill ta det här med er för att få lite mer diskussion, och inte bara ja eller nej-svar.

Det gäller online-masterclasses!
Är det något du skulle kunna tänka dig?
Alltså exklusiva masterclasses om typ 5 klasser där jag visar olika saker på en eller flera modeller.

Vad skulle ni vilja se? Hur mycket skulle ni betala för tex fem klasser där också alla LH-produkter jag använder ingår?

Jag känner att online-klasser är najs just eftersom min följarskara är så utbredd över hela världen, och det vore kul att nå så många som möjligt 🙂

Är detta något som ens är intressant? Eller känner ni att det räcker med vad ni får gratis på Youtube?
Skulle ni hellre vilja ha live-masterclasses på olika ställen i Sverige/världen?

Jag vill att ni ska vara helt ärliga så jag inte går och gör något i onödan 🙂

Help a sister out!

 

ENGLISH:

I have a question for you ..
I asked this on Instagram as well, but feel like I want to take this with you guys so we can discuss about it

It’s about online masterclasses!
Is that anything you could imagine me doing?
This would be exclusive master classes, about 5 classes where I show different things on one or several models.
What would you like to see? How much would you pay for it? for example, five classes where also all the LH products I use in the class are included?

I feel like online classes is the right thing because my followers are so spread out all over the world, and it would be fun to reach as many people as possible 🙂

Is it even interesting? Or do you feel like youtube is enough?
Would you rather have live master classes in different places in Sweden / the world?

I want you to be completely honest 🙂

Help a sister out!


13 kommentarer13 kommentarer om “Digital masterclasses”

  Hey Linda,

  Thanks for asking this because Im sure Im not the only one who is thrilled by the possiblity to participate in a masterclass by you!

  I am a makeup artist as well and I still struggle with eyeliner sometimes. Of course the secret is to practice, practice, practice. But I would love to have a class for eyeliner application on hooded eyes and tips and techniques to make eyes seem larger.

  Personally I do airbrush makeup but occasionally I use foundation and would like to see how you would use correcting colours to hide spots, redness etc.

  But I would love a creative make up class as well. You are amazing at that and I want to see it from the best!

  As for prices. Depends on the products you will provide and the duration of each class.

  I would prefer to come to Sweden in order to meed you in person but online is definitely easier. So maybe around 400euro with the products?

  I dont know. Up to you!

  Love,

  Lefki

  Reply

  Skulle nog hellre gå på en (inte fem) lite längre live masterclass och kanske betala 1000-1500. Beroende på vad som ingår osv. Tar mig inte tiden eller kommer till ro med att följa online-klasser, och med det i bakhuvudet skulle jag nog inte betala för en heller.

  Reply

  Jag håller med i det att jag skulle tänka mig en enstaka masterclass. Kanske kan du ha olika teman så att man kan välja det man verkligen vill fördjupa sig i? Då kan man gå enstaka eller det antal man vill och har råd med, det skulle passa mig som bara är intresserad och vill lära mig mer. Tanken att få jobba med dina produkter är lockande för de som jag har provat hittills är kanon 😁

  Reply

  Jag skulle så gärna vilja göra detta!! Blev så grymt taggad när jag såg frågorna på Instagram. Och jag betalar gärna lite mer för att få med LH produkterna du använder!

  Stor ringande JA! Hoppas verkligen det kan bli av, vore så grymt roligt! X

  Reply

  JA!! Jag tycker det är lättare med online och att få sitta i lugn och ro och se den. Svårt och sätta pris då produkter ingår men man själv inte har så mycket pengar, kanske…800:-

  Reply

  Jag föredrar en personlig masterclass. Men nu befinner jag mig i samma stad som dig. 😉 tror även det skulle behöva delas upp även efter erfarenhet, ungefär efter de som är nybörjare samt de som är verksamma makeup artister som vill fördjupa sig och utvecklas mer. Så kanske speciella klasser.
  Beroende på tid och antal deltagare t.ex men produkter som ingår.. säg kanske 2000kr för en heldag och mindre klass (ca 10 deltagare). Är det fler deltagare och kortare tid(3-4h).. 1000kr kanske.
  Jag är då med i kategorin verksam MUA 😉 så din kunskap och tid är värd mycket! Produkter är enbart en bonus, men alltid en bra bonus. 😉

  Reply

  Hej bästa Linda!

  Skulle tänka mig en lite längre masterclass live någonstans i Sverige. ( om det går, olika ställen så fler har chansen att komma). Betalar gärna för det beroende på vad som ingår såklart.
  Skulle vara så grymt att få hänga med dig och lära mig mer av dina kunskaper. Man kan inte lära sig för mycket.
  Kram på dig!
  MVH Mini Lagerberg// minimaizemakeup

  Reply

  Jag hade också föredragit live. Gärna med olika inriktningar och nivåer… t.ex Ögon-nybörjare, Ögon avancerad osv… halvdag/heldag är väl lite beroende på vad det gäller. Själv hade jag kunnat tänka mig 1500kr för ett par timmar och om produkter ingår så är det ju superbra.

  Reply

  Live! 1500-2000:- / klass

  Beror på hur lång tid och hur mkt produkter som ingår förstås.

  Kul idé! Jag hade gärna tagit en eller flera kurser.

  Reply

  Jag skulle också hellre gå live och med olika inriktningar som tidigare kommentarer nämner. Kommer inte att ta mig tiden att verkligen fokuserat köra en online-kurs, och då känns det onödigt att betala för den också. Youtube är tillräckligt för den biten, så hellre live 🙂

  Reply

  Jag skulle väldigt gärna vara med på din masterclass, 1000-1500 incl produkter låter ju helt utmärkt, kanske ngt rabatterat pris om man vill gå på flera?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här