Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:08 | June 14, 2018

GRWM | get to know me and my story

So I decided to do a more personal video. I never talk much about myself. So it was about time. Hope you like it ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “GRWM | get to know me and my story”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbarast!
  Trodde aldrig jag skulle få se dig göra en sån här video! Älskar att bara se dig sitta o sminka dig o snacka skit😉Det är sååå satisfying för hjärnan o jag kan koppla bort allt annat. Hade du gått i min klass o du berättade för mig att du bodde i en husvagn så hade jag blivit så avundsjuk o tyckt att du va coolast i världen! Lite lustigt hur olika personer ser på saker
  Kram❤

  Reply
 • This was a good video, thank you. 🙂 No one should ever be made to feel like less for struggling. Struggling and challenges and failures are what define us and make us strong. We all know those people who have had everything handed to them and never worked for a single thing in their lives, how boring are those people?

  Reply
 • Din video gav mig gåshud! Den inspirationen du ger mig är helt magisk! Jag älskar smink och älskar att överdriva med smink och skapa nått coolt av det. Men jag vågar inte för att folk tkr jag är konstig och tkr jag har föööör mkt smink på mig. Ända gången jag vågar sminka mig eller överdriva är hemma eller på haloween! Jag är så inspirerad av dig och det du står för. Älskade verkligen denna video. KRAM

  Reply