Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | June 14, 2018

Todays look | Blue Flower

jisses, gårdagen bestod av att sanera hela hemmet från kattbajs typ, iallafall förmiddagen. ni vet. Långhåriga katter, och så fastnar det i pälsen ibland, jag ligger i sängen och Taro vänder rumpan mot mitt ansikte, det var rätt mörkt i sovrummet, men såg ändå att det var ovanligt mörkt i rumpan på homon som är rätt ljus.. det blev ut i trädgården för honom. Och såklart hade han kanat runt på rumpan i hela lägenheten, det var bajs i sängen och överallt. SÅ INTE KUL.. men så är det med djur, det händer olyckor nån gång ibland.. Han fick sedan bada utomhus och gick sedan runt och var sur hela dagen. Kul va?

ENGLISH:
ok yesterday, I had to clean the entire home from cat poop, at least the whole morning. you know. cats with long hair, and it sometimes get stuck in their fur, I was in bed and Taro turns the butt to my face, it was quite dark in the bedroom, but still saw that it was unusually dark in the butt… OH NO..
And of course, he had been sliding around on his butt in the whole apartment, it was poop a bed in bed and everywhere. SO NOT NICE .. but that is the case with animals, accidents happen sometimes .. He then had to take a little shower outside and then walked around and was mad at me all day long. Fun right?

Bas/Base
Danessa Myricks Vision Cream cover N03
Emite Correct & conceal (reklamlänk)
Isadora Face Glow Bronzing wheel 52 Beach Glow (reklamlänk)
Make up store Loose smoothing powder (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity palette – Milky Way, Cigar (reklamlänk/adlink)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Cool Mood Crayon (reklamlänk)
😉
Urban Decay Troublemaker mascara (reklamlänk)
House of lashes Knockout (cut in half)
Flowers from Panduro

Läppar/Lips
😉
Melt cosmetics lipstick Voyeur

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Todays look | Blue Flower”

  Lagom kul åh torka kattskit! Händer aldrig mig som tur är.. Däremot har man juh katthår både högt åh lågt, haha, men d är juh inte äckligt att ta bort iaf, bara träligt!

  Reply

  Nej usch och fy! Stackars Pluppen klart man blir sur när man måste bada 😂

  Reply

  Haha, usch det luktar så illa med kattbajs 😂
  Sist vår katt kasade runt på rumpan slirade hon in i en matta. Detta var efter att jag jobbat till 00 och precis skulle gå och lägga mig. Tack katten, tur du är så söt och gosig 😂

  Reply

  Wow! Blå som är min favoritfärg också. 🙂

  Jag ska prova dessa!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här