Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | June 15, 2018

Powder deodorant, does it really work?

Jag fick ett prov utav The Greeench puderdeodorant av en vän häromdagen, pga att hon är en fellow svettis så litade jag på att denna skulle funka.
Jag får typ stress-svett av bara tanken på en ny deo och hur den INTE ska funka.

MEN, denna funkar bannimej! provade först efter dusch och gick och la mig. Torr, och luktade fräscht på morgonen.. BAM.
Har även använt den under dagen och den håller mig fräsch. visst, jag svettas ju fortfarande lite, men det är typ ingen deo som håller mig helt fräsch nu under sommaren när det är så varmt.

Vad är det här för magiskt pulver tänker du?

Det är ett deodorantpulver du både kan använda under armarna, under fötterna och i dina skor
Deon innehåller Tea Tree, Timjan och rosmarin, samt Lummerpulver som enligt Lushs hemsida är en riktig “odörkämpe”

Full ingredienslista:
Talk, Natriumbikarbonat, Magnesiumtrisilikat, Lycopodiumpulver,Parfym, Vatten, Timjanolja, Tea tree-olja, Benzoinresinoid, Salviapulver, Tea tree-pulver, Rosmarinpulver ,*Limonen, *Linalol, Klorofyllin

Den doftar ganska mycket, men inget som stör mig, och det är najs med en deo som redan är torr.
än sålänge har jag inte fått några utslag osv, jag brukar ju annars inte tåla typ nån deo. och det måste jag säga är riktigt trevligt!

The Greeench pulverdeo kostar 109:- för 75 gram och kommer inte i en liten burk som ovan, utan i en flaska

ENGLISH: I got a sample of The Greeench powder deodorant from my friend Anastasia other day, because she is a fellow sweaty person like me so I trusted that this would work.
I get stress-sweat just by the thought of trying a new deodorant and how it NOT will work on me.

BUT, this works! holy moly! I only tried after the shower and went to bed. In the morning I was dry, and smelled fresh !
Have also used it during the days and it keeps me fresh. sure, I’m still sweating a bit, but no deodorant keeps me all fresh now in the summer when it’s so hot.

What is this magic powder ?

It is a deodorant powder you can use under your arms, under your feet and in your shoes
it contains Tea Tree, Thyme and Rosemary, as well as Lycopodium. which, according to Lush’s website, is a real “odor fighter”

Full list of ingredients:
Talc, Sodium bicarbonate, Magnesium, Lycopodium., Perfume, water, Thyme Oil, Tea tree oil, Benzoinresinoid, Salvia Powder, Tea tree powder, Rosemary Powder * limonene, linalool *, Chlorophyllin

It smells pretty a lot of tea tree, but it doesn’t  bother me, and it’s a nice with a deodorant that is already dry. 

The Greeench powder deodorant does not come in a small jar as above, but in a bottle. I only have a sample

 


14 kommentarer14 kommentarer om “Powder deodorant, does it really work?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Denna lät super! Synd bara att det är tea tree i då jag är allergisk.. 😕

  Reply
 • Testade du inte Botox i armhålorna? Hur gick det med det? 🙂

  Reply
 • Det gjorde jag. Det funkade okej! Och underlättade en hel del vilket var skönt 🙂 Men är tillbaka på ruta ett igen nu. Det gjorde väldigt ont och är inte jättesugen eller helt redo på att göra om det än faktiskt.

  Reply
 • Antar att du kanske inte tål Absolut Torr, om du har känslig hud? För den funkar ju väldigt bra. Vilken deo tycker du fungerar bäst? Jag gillar inte blöta deos, äcklig känsla att rolla på blöt gegga, haha! Så du får gärna tipsa om du vet någon riktigt effektiv stiftdeo! 🙂

  Mvh Maria

  Reply
 • Åh nej, absolut torr är hemskt för mig. Testade det i unga dagar och det slutade i att jag fick gå med papper under armarna då det sved så mycket att det gjorde ont så fort huden nuddade hud.. så aldrig igen.. haha!
  Min mest effektiva deo är Vichy for men 72h! Den är överlägsen om en är en svettis! dock är det ingen stiftdeo, men har inte hittat någon sådan jag gillat ordentligt. kram!

  Reply
 • Hur applicerar man deon?

  Reply
 • Jag undrar också.

  Reply
 • Man tar lite i handen och sen liksom gnuggar in, superenkelt 🙂

  Reply
 • Vad nyfiken jag blev 🙂
  Finns den ute i butik redan nu?

  Reply
 • Jajamen 🙂

  Reply
 • Har använt den hur länge som helst och är suuuupernöjd! Älskar den och vill aldrig byta deo❤️

  Reply
 • Spännande! Jag har just börjat testa Bloc Hyalin Feret Parfumeur (alun mineralsten) eftersom Kicks har rea på den nu. 3 dagar när det inte direkt varit hett så supertestad har den ju inte blivit. Men alltså, jag gillar. Märker inte av att jag svettas, ingen lukt & framför allt snäll på känslig hud. Annars har min go-to också varit Vichys deo, den vita för känslig hy.

  Reply
 • Har du testat saltdeo? Typ från Maria Åkerberg. Lite nyfiken på det

  Reply
 • Är den mild? Brukar få utslag av bikarbonat. Nu testar jag en probiotisk deo Lavilin 7 Days i krämform. Köpte på nordicfeel. Kunde inte tro först men den håller i fyra dagar på mig fast jag duschar varje dag. Har du provat den?

  Reply