Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:01 | June 27, 2018

My skin condition in Bali

 

Min hud mår SÅÅÅ bra här på Bali! har inte sminkat ansiktet sedan jag kom hit och det känns så skönt tycker jag, huden känns verkligen i balans, och nu när den både fått sol och salt och fuktigt klimat så blir det som en helt annan hud.. Alla mina eksem är borta..

Även reumatismen blir ju bättre i varmare klimat, och att surfa varje dag har inte ens varit ett problem, inte ens lite ont, vilket känns helt underbart. Och just smärtmässigt så VILL jag typ inte hem, jag vill flytta till ett varmare land så jag slipper min onda höft, och där jag faktiskt kan göra grejer jag tycker är kul utan att ha ont varje dag. Linus, när flyttar vi?  Jag är inte skapt för kallt klimat.. även om jag älskar vinter och kyla.

ENGLISH:
My skin is in SO good condition here! I haven’t put any makeup on since I got here and it feels so nice. My skin is in balance. And because of the sun and the salty water it feels even better. Even my excema is gone..
The Arthritis is also gone.. I havent had any pain even though I’ve been surfing for hours each day. It feels amazing. So I guess I don’t want to get back home. Linus, when can we move to a warmer place? I’m not made for a cold climate like Sweden, even though I love winter and cold


2 kommentarer2 kommentarer om “My skin condition in Bali”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow! Det strålar om dig, Linda! Kul att höra att du får lite semester även från hud/kropps-trubbel 🙂

    Reply
  • Hej Linda, have you ever tried “Salt-Therapy” like in artificial salt-mines or thermal baths? Is that vene a thing in sweden? Maybe this could work for you when you’re back home?

    Reply