Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | June 28, 2018

Todays look | Learn to fly

Bas/Base
Danessa Myricks Vision Cream Cover N03 & N01
Make up store Loose smoothing powder (reklamlänk/adlink)
Linda Hallberg Infinity palette – Milky Way (reklamlänk/adlink)

Ögon/Eyes
NYX professional makeup epic ink liner
Linda Hallberg Infinity palette – Fornax (reklamlänk)
Linda Hallberg Black Core Crayon (reklamlänk)
Urban Decay Troublemaker mascara (reklamlänk)

Läppar/Lips
Melt cosmetics lipstick voyeur
Linda Hallberg Blossom Oil (reklamlänk)


1 kommentarerEn kommentar om “Todays look | Learn to fly”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linda! Har följt dig länge nu. Har för mig att du sa att du hade inspirationssvacka för inte så längesen? Tänkte komma med tips bara på looks om du skulle vilja ha några? Jag hade tyckt det varit roligt att se dig jobba mer med “basprodukter”, eller alltså experimentera med contouring och så för att skapa nya looks. Har märkt att du oftast bara fokuserar på ögonsminket eller läpparna (som dock alltid är amazing! Du är så duktig!) Men tror att du hade kunnat komma på massa coola looks om du experimenterade med contouring och så 😀 även i form av mer “crazy konstnärliga looks”. bara ett tips från mig. Hoppas du har det gött nu på surfresan, njut! <3

    Reply