Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | July 2, 2018

How I overcome my fear of surfing, and how I started to love it

När jag gick upp i level 2 i måndags var det med lite ve och fasa, och jag var SKITRÄDD för att surfa på större vågor, jag hade på riktigt ont i magen i bilen påväg till Kuta Beach. Jag har sedan jag var 12 och höll på att drunkna haft sjukt stor respekt för vatten, och det blev inte bättre när jag surfade i Sri lanka och hamnade under en jättevåg och trodde att jag skulle stryka med där också.
MEN, till skillnad från då så vet jag hur jag ska hantera olika situationer nu.
Vi har pga teorin här på Lapoint lärt oss jättemycket, och alla små saker jag inte visste innan. Dessa små saker som faktiskt gör otrolig skillnad.
Vi har under level 2 haft Kipli och Sonia som instruktörer och de har verkligen varit super! De ger feedback på en gång och ser till att en inte ger upp.
Så jag är sjukt stolt att säga att: Jag är inte rädd för att surfa längre, jag tycker BARA att det är roligt! Jag har såklart fortfarande otroligt stor respekt för vatten, men är mycket lugnare och får inte panik om jag hamnar under en våg, jag vill liksom bara ut igen, och surfa mer och mer och mer. Tänk att så mycket bara handlade om att slappna av och känna havet.. jag är helt mind blown.  Och det har jag mina fantastiska instruktörer att tacka för.  Shit vad jag har utvecklats på bara två veckor.
Jag funderar redan på att börja planera en ny surfresa i höst/vinter, vill verkligen åka igen!
Men det känns ändå bra att lämna med flaggan på topp, två veckor är rätt jobbigt för kroppen, är helt slut i vartenda muskel nu.
Fy fan vad kul vi haft.. kunde inte vara mer nöjd med min resa, även om vulkanen Agung började härja.. trodde aldrig jag skulle sitta på en hästrygg på stranden och titta på en vulkan som ryker, men joda, det fick jag också bocka av 🙂
Vi ses igen hemma <3

ENGLISH translation is coming up later

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här