Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | July 5, 2018

FantaStick Lipsticks are LAUNCHING TOMORROW!!!

Alltså jag kan inte vänta längre nuuu!! Våra FantaStick lipsticks släpps imorgon!! IMORGON!

Minns förra sommaren när vi verkligen hårdtestade dessa inför produktion, Mamma fick prova, Linus fick prova.. tror till och med jag tvingade pappa att prova… haha.
När vi väl hittat FantaStick-formulan VISSTE vi att THIS WAS THE SHIT! Ni vet.. när en känner att det är 110% rätt!
Efter många år med torra heltäckande liquid lipsticks ville jag ha något lättare som är mjukt, enkelt och skönt, och som även går att applicera ovanpå dina liquid lipsticks för en lite mjukare finish.
FantaStick lipsticks är helt otroligt mjuka och sköna på läpparna, de innehåller SPF 15 vilket är kanooon. SPF gör att de tyvärr inte är eye-proof, men som krämrouge funkar de fantastiskt (höhö) och ger en supersnygg och fräsch glowy look.
Alla fem är döpta efter kristaller med olika egenskaper. Och ni kanske vet att kristaller bringar just dessa egenskaper till den som bär den, därför är våra FantaStick lipsticks inte bara världens mjukaste läppstift och finaste rouge, utan också väldigt fina och symboliska presenter till någon annan. Och även dig själv för lite extra pepp!

Jag gillar ju verkligen de där små symboliska sakerna som får en att tänka positivt, det blir på nåt sätt lite extra power att bära något då.  Och det är precis så jag vill att det ska kännas, även om du tror på kristallers egenskaper eller inte 🙂

Under ser ni bara några få av de egenskaper kristallerna har som FantaStick Lipsticks är döpta efter


(Bilder från Google)

– Pink Opal – Peace & tranquility
– Bullseye – Unblocking creative energy
– Goldstone – Helps you to remember the light when it’s dark
– Garnet – Courage, support and strength
– Ametrine – Releasing blocked energy

Lanseras officiellt imorgon i på Kicks, på Kicks.se, Kicks.fi, Kicks.no och på shop.lindahallberg.com
pris: 199:- styck

JAG ÄR SÅ TAGGAD!!!

 

ENGLISH:
I can not wait anymore !! Our FantaStick lipsticks are released tomorrow !! TOMORROW!

Remember last summer when we tried these so hard before they went in production, Mom got to try, Linus got to try .. even think i forced dad to try … haha.
Once we found the FantaStick formula, we KNEW that THIS WAS THE SHIT! You know .. when something feels it’s 110% right!
After many years of dry & full covering liquid lipsticks, I wanted something lighter, soft and simple
FantaStick lipsticks are incredibly soft and comfortable on the lips, they contain SPF 15 which is amazing! SPF makes them unfortunately not eye-proof, but as a cream blush they work fantastic (ha ha) 
All five are named after crystals with different properties. And you may know that crystals bring these properties to those who wear them, so our FantaStick lipsticks are not only the most comfy lipsticks and perfect cream blush, but also very nice and symbolic gifts to someone else. And even to yourself 🙂

I really love those little symbolic things that brings you on the positive side, that gives you some extra power. And that’s just the way I want them to feel when you wear them, even if you believe in the properties of crystals or not 🙂

Below you will see just a few of the characteristics the crystals.

– Pink Opal – Peace & tranquility
– Bullseye – Unblocking creative energy
– Goldstone – Helps you to remember the light when it’s dark
– Garnet – Courage, support and strength
– Ametrine – Releasing blocked energy

Official Launch is tomorrow at Kicks, Kicks.se, Kicks.fi, Kicks.no and world wide at Shop.lindahallberg.com

I AM SO EXCITED!


2 kommentarer2 kommentarer om “FantaStick Lipsticks are LAUNCHING TOMORROW!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Pink opal iso beautiful!!! <3

    Reply
  • Dessa ser ut att vara väldigt lika mitt fd favoritläppstift att använda som rouge, Shine Lover från Lancome, som de såklart slutat med! Jag håller med om att det är svårt att få tag på krämrouge och speciellt bra krämrouge. Jag vill ha dem precis som dessa ser ut, på ett sätt transparenta och välidigt glowy utan att ha ett enda litet shimmerkorn – bara ren glans! De flesta läppstift i liknande formula har just lite glitterkorn i sig vilket inte ger optimal effekt på kinderna. Men snälla, jag vill ha fler färger! Med en porslinshy är det max en eller två av dessa som kan vara lättanvända och jag älskar en naturlig lite varm färg, lätt aprikos, som ger en lite solkysst look till en ljus hy <3

    Reply