Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:29 | July 14, 2018

Todays look | I get wicked

Tjoho!
Ska idag bli första dagen jag badar i Sverige? jag tror det 🙂
Ska snart ivÀg och bada, sen blir det grill och mys med Aya och Brorsan. Kanske pyser vi in till stan ikvÀll, vad vet jag?
IgÄr slutade helt ovÀntat pÄ en camping pÄ söder, sÄ jÀkla mysigt. Svensk sommar, jag Àlskar dig!

Bas/Base
Emite Correct & Conceal (reklamlÀnk)
Linda Hallberg Infinity palette – cigar, Zwicky, Virgio, Andromeda (reklamlĂ€nk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Spahr Flash Crayon (reklamlÀnk)
Urban Decay Troublemaker mascara (reklamlÀnk)

LĂ€ppar/lips
Linda Hallberg Fantastick lipstick Pink Opal (reklamlÀnk)


7 kommentarer7 kommentarer om “Todays look | I get wicked”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Har precis som du korta Ă„h raka fransar Ă„h hur jag Ă€n gör sĂ„ hĂ„ller dom sig inte böjda knappt tiss mascaran Ă€r pĂ„.. Men sĂ„ tappa jag bort min mascara Ă„h kom Ă„h tĂ€nka pĂ„ att du hade sagt att d Ă€r bĂ€ttre me vattenfast sĂ„ jag köpte en! Har Ă€rligt talat aldrig riktigt trott pĂ„ d men tyckte Ă€ndĂ„ att d va lika bra att testa! Åh assĂ„ tack sĂ„ himla mkt för d tipset!! Fransarna ser lĂ€ngre ut OCH dom har faktiskt hĂ„llet sig böjda hela dan 😀👌

  Reply
 • Hej!
  Åh vattenfast mascara Ă€r det ENDA som funkar! 🙂 kul att du hittat till den vattenfasta vĂ€rlden ! <3

  Reply
 • Du Ă€r sĂ„ jĂ€vla fin!

  Reply
 • Gulle ❀❀❀

  Reply
 • kram pĂ„ dig! <3

  Reply
 • In love with your brows girl!

  Reply
 • Thank you <3

  Reply