Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:43 | July 22, 2018

This weeks favourite?

Vilken blir denna veckas favorit? Jag känner att jag har NOLL inspiration just nu. Behöver typ en vecka där jag bara gottar in mig i mina egna tankar, musik, och bland massa härlig natur och bilder. Tror det är värmen för att vara helt ärlig.

ENGLISH:
Which one is this weeks favourite? I have ZERO inspiration right now.. I need a week on my own where I just can be with my own thoughts, music, in the nature and look at beautiful pictures. I think it’s the heat to be honest.


7 kommentarer7 kommentarer om “This weeks favourite?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 2 & 5 !!!

  Reply
 • 2

  Reply
 • Nr 2 och 6 är mina favoriter den här veckan!

  Reply
 • Nr 4 😘

  Reply
 • Hej Linda – om det känns så oinspirerat, ta en liten paus. Vi finns ju kvar här ändå. Var rädd om dig – du skall hålla många år till.

  Reply
 • Hej! Kan man på nåt sätt göra en omröstning genom att klicka på bilderna istället för att kommentera vilken som är ens favvo? Det är en sån procedur att behöva kommentera (ja, i-landsproblem ;)) Btw så är femman min favvo, KRAM!

  Reply
 • Åh jag önskar det vore så enkelt.. Jag vill också ha nåt sånt system.. jag vet faktiskt inte. Men jag kan alltid kolla med IT-avdelningen 🙂

  Reply