Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | July 23, 2018

Lash booster + Grand volume lash curler = True

Jag har helt klart en ny favoritkombo i mascaravärlden!
Jag har i mig själv inte så mycket fransar, de är ljusa, raka och pekar rakt fram.
Jag börjar med att böja fransarna innan jag lägger mascaran
Sedan lägger jag vattenfasta Lash Booster Mascara från Pixi (reklamlänk), detta för att mina raka och korta fransar enbart håller sig böjda med vattenfast. Lash Booster separerar fint och gör att böjen håller sig hela dagen. Jag låter denna mascaran torka helt.

För mer volym så lägger jag sedan ett eller två lager av Isadoras Grand Volume lash Curler (reklamlänk) ovanpå.
Den ger precis det där lilla extra som jag vill ha.

ENGLISH:
I definitely have a new favorite combo in the mascara world!
I do not have much lashes myself, they are light, straight and pointing straight forward.
I start by curling the lashes before I put the mascara on.
Then I put the waterproof Lash Booster Mascara from Pixi (advertising link), this because my straight and short lashes only keep the curl with waterproof mascara. Lash Booster separates nicely and makes the curl stay all day long. I let this mascara dry completely.

For more volume, I add one or two coats of Isadoras Grand Volume lash curler on the top.
It just gives that little extra oumph that I want.

Jag är faktiskt helt nöjd med mina fransar i denna kombon! Och det var INTE igår jag hade en mascara eller ens en kombo som funkade såhär bra!

Mixar du också mascaror eller använder du bara en?

ENGLISH:
I’m actually completely satisfied with my lashes in this combo! 

Do you also mix mascaras or do you use just one?


9 kommentarer9 kommentarer om “Lash booster + Grand volume lash curler = True”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vad fina dina fransar blev! Precis det där lilla extra som du säger 🙂 ska nog kolla in de där mascarorna. Speciellt pixi lash booster har jag varit sugen på länge! 😀

  Förresten Linda, jag har en fråga till dig. Har du någon favoritansiktsmask när det gäller att få bort porer? Såna svarta masker antar jag att det oftast är eller såna porestripes. Har en del på min haka nämligen. Har testat porestripes från Nivea men de kommer ju tillbaka så fort. 🙁 Eller är det något annat man kan göra? Någon Skrubb kanske? Du brukar ha koll tänker jag, hehe 😀

  Reply
 • Hej!
  Hmm jag har inte speciellt mycket porer, men jag klämmer ju tyvärr.. Men testa att peela huden regelbundet, och använd dig utav djuprengörande masker! Min favorit är charcoal mask från The body shop! Den är GRYM!

  Reply
 • I have heard people doing this, using more than one mascara, but I personally have never tried this. I would love to get a lasting curl, but I absolutely hate removing wp mascaras, somehow they really get stuck to my lashes and it’s hard to remove. Naturally I’m using waterproof eye make up remover, a lot of it to wet a cotton ball, and try to let the cotton rest on my eyelids for a while, but still it’s difficult, and i have no other choice than to rub my lashes with a cotton, which isn’t nice and makes my eyes sting and burn. Can you recommend a really bomb wp eye make up cleanser?

  Reply
 • Hey!
  Did you try coconut oil? It doesn’t sting or irritates the eyes at all 🙂

  Reply
 • Använder bara en åt gången! Kör alltid vattenfast då jag alltid tycker de andra smetar omkring här och där (även såna som har rykte om sig att inte flytta sig..). Har rätt långa fransar så brukar bli nöjd för det mesta! Dock har jag nu läst att det kan liksom slita på fransarna av att ha vattenfast mascara varje dag- vet du om det stämmer?! 😮 Använder ett rengörings”balm” som funkar toppen för allt smink inkl mascaran. Tänkte om det är själva borttagningen som då ev sliter…?

  Reply
 • Hej!
  Jag har använt vattenfast så länge jag kan minnas. Vattenfasta mascaror precis som “vanliga mascaror” innehåller ju närande ämnen.. men gnuggar du bort mascaran så sliter det säkert.. Tror dock inte det sliter mer än om en gnuggar bort vanlig mascara. En får vara lite försiktig bara, och använda oljebaserad remover 🙂

  Reply
 • Det finns bara en och det är BareMinerals Lash Domination. Oslagbar!

  Reply
 • Ibland kör jag olika mascaror på under och överfransarna, men oftast bara en och samma. Är inte tillräckligt intresserad av fransar för att orka med mer än en vanlig mascara. Men detta var mycket fint på dig!

  Reply
 • Jag har haft Löwengrips sen den kom och har ångest för när jag måste köpa ny eftersom de slutat med den.. har också raka fransar men behöver inte ens böja med den här mascaran. Använder endast ett lager och jag får böjda, långa (sjukt långa!! Den bygger uppåt), särade och med bra volym. Smular knappt heller. Den enda (stora) nackdelen är att den är så ovattenfast den kan bli, har vid några tillfällen brutit ihop med den på och inte en gnutta mascara är kvar på fransarna. Så dramatiskt! 😂

  Reply