Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | July 25, 2018

Eco friendly nail polish remover!

Visste du att Depend har en miljömärkt nagellacksborttagning?
Denna har funnits ett tag men jag har gått och blivit kär i den först nu.
Denna removern är fri från uttorkande aceton, olja, färg och parfym.
Det står att den är doftfri, jag tycker inte den är helt doftfri dock. den doftar någonting, men vääääldigt svagt.

Varför fanns inte denna när jag pendlade Stockholm/Linköping och jag kände att jag inte ville ta bort nagellack pga att det luktade för mycket..

Hett tips, verkligen! Den vann också pris på Swedish Beauty Awards nu tidigare i år!

Finns på Åhlens.se för 49 spänn HÄR (reklamlänk)

ENGLISH:

Did you know that Depend has an eco labelled nail polish remover?
It has been around for a while, but I’ve fallen in love with with it recently.
This remover is free from acetone, oil, color and perfume.
It says it’s scent-free, I do not think it’s completely fragrance free. it smells something, but very little.

It also won an award in Swedish Beauty Awards earlier this year!

Available on Åhlens.se for 49 SEK HERE (advertising link)


4 kommentarer4 kommentarer om “Eco friendly nail polish remover!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min upplevelse är att den är oljig kladdig och att den krävde mycket manuellt arbete. Gnugga gnugga och gnugga för att få bort lacket. Då kör jag bas, lack och topplack och upplevde att när jag trodde att jag fått bort allt satt jag med fläckar av basen kvar. Använder fortfarande eko, men för de ”tunga” manikyrerna får jag ta till den andra sorten.

  Reply
 • Varning för att den är aktiv extreeeemt länge :p lämnade en bomullstuss med lite borttagning kvar på, den låg på en tidning, på en duk, på mitt soffbord. Efter några dagar upptäckte jag att borttagningen smält lacket på mitt bord, duken satt fast i bordet och jag fick lacka om allt!

  Reply
 • Hoppla vad intressant! Den ska jag spana in när min nuvarande tar slut!

  På tal om naglar så har jag funderat länge på vad en kan använda istället för bomullstussar, det känns så slösigt och omiljövänligt. Sådana där dip-in-burkar funkar bra när det är lite kvar, men ibland vill en ju ta bort mycket på en gång (eller från tårna för den delen) och då är dip-in inte så effektivt. Tips på miljövänligt alternativ??

  Reply
 • När jag kör dip in så köper jag bara och fyller på med en “vanlig” remover. och då kan en ju köpa miljövänlig och fylla på med också! så slipper du bomullspadsen. 🙂 kram

  Reply